Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
True
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #39493 üzenetére
Gyertya őz barna, száraz, vákuumcső cserélve, mert szét volt repedve, karbi most lett feltéve, makulátlan tiszta, mert karbicserém volt, azóta már a beállítása is megtörtént...
Én inkább a szivattyúban a membrán állapotára gyanakszom, bár indítózásnál, ha le van húzva a karbiról a benzincső, szinte 1,5 méterre elvizel... Most értem haza a szakadó esőben, húztam neki, majd úgy 500 méter után elkezdett fulladni, majd megint húzott 100-150 métert, ismét fulladt, majd vagy 2 kilométeren át nem fulladt, csak utána már fékeznem kellett, 83-al ilyen a Váci úti zöldhullám... (a gázt végig csutkán tartva produkálta most ezt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest