-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Criton #32040 üzenetére
Azért bírom a csapatot.
Félre ne értsetek, robogós témában szívesen segítek, pláne ha tudok.
Ez ügyben is kérdeztél privátban annó. Beszéltünk is róla, nézd meg újra a levelezésünket.Idézek _magamtól_ 1-2 részt:
"De, miért akarod azt csinálni, mint SymbianOS? Neki is megmondtam világosan, h az nem az év biznisze, nézzen még szét. Az Istenért nem lehetett lebeszélni róla. Csak, azt nem értem akkor miért van szükség tanácsra?"
"Szerintem ez nem jó vétel, de még 160-ért sem. Az ilyet én meg sem nézem."
Már leírtam, h nem vagyok jós, látó, de röntgen szemem sincs, szimplán csomó olyan jel volt már fotóról is, amiből némi konklúziót le tudtam szűrni.
S, ezek után itt fő a fejed és facebook-on is megy az argentin szappanopera stílus, h mekkora szar ez a robogó. Akkor miért kell kérdezni egy nálad biztosan tapasztaltabbtól, ha úgysem veszed figyelembe?
Mellveregetés nélkül; ezt is megmondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest