Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Ezt írtad: "A DD-WRT csicsásabb, csillivilli. Tomato-ban van grafikus forgalom analitika. Ezek azok ami az egységsugarú usert leginkább megfogják."
Erre rákérdezel, hogy hol írtad, hogy ez előny vagy hátrány lenne. Ez olyan, mintha azt ínám: a DD-WRT-ben van beépített webszerver. Ja, hogy a másikban is
? Van olyan fw, amelyikben alapban tényleg nincs, de az egy harmadik.. Úgy utaltál egy képességre, mintha az az egyiknél kizárólagos lenne, de lehet, hogy csak én értettem bele.
"Érdekes, nekem nem nagyon kell újraindítgatni a tomatot [..]"
Végeredményben nekem sem a DD-WRT-t, mert - leginkább külső okokból, vagy a beállítások módosítása miatt - az magától megtörténik. Hibák pedig mindegyikben vannak. Ha nem volnának, nem lenne tele a legújabb kiadások feature-listája bugfixekkel.
Ebből nem lesz háború, eddig sem volt. Csak van néhány olyan vélemény / félinformáció a DD-WRT-ről, amin már vagy réget túllépett, vagy egyszerűen nem fedi a valóságot. Írtam már, hogy anno olyan hardver miatt választottam a DD-WRT-t, melyre nem volt más alternatíva, ahogy egy csomó másikra ma sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
? Van olyan fw, amelyikben alapban tényleg nincs, de az egy harmadik.. Úgy utaltál egy képességre, mintha az az egyiknél kizárólagos lenne, de lehet, hogy csak én értettem bele.