Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Szerintem forrasztani kellene, de célszerűbb tüskesor beletenni (az említett helyeken kapható ilyen raszteres kiosztású dupla tüskesor meg hozzávaló tüskehüvely is). Ha csak simán beledugod a kábelt, az nem fog tuti érintkezést adni.
Flash-lábakat buzeráló módszert sajna nem ismerem.
#5244: Én azt hittem, hogy ez a soros terminál dolog olyasmi, mint a telnet, csak helyi csatlakozással (magyarul teljesen ép fw kell hozzá). Tény, hogy sosem próbáltam ki. A jtag viszont egyáltalán nem zűrös (ezzel már találkoztam), ellenben jó lassú tud lenni
. Ezért is szokás jtag-gel is csak a bootloadert fellőni, és utána tftp-n a firmware image-fájlt. Viszont a kollégának már a tftp sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ezért is szokás jtag-gel is csak a bootloadert fellőni, és utána tftp-n a firmware image-fájlt. Viszont a kollégának már a tftp sem megy.