Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
Increase the range of your Wireless network! Attach these high gain antennas to your Linksys Wireless Broadband Router or Access Point, and increase both the effective strength of the outgoing signals, and the receive sensitivity for incoming signals.
Ezért gondoltam, hogy megnöveli úgy másfélszeresére a hatótávot, vagyis ilyenkor nagyobb nyereséget kellene mérni antestumblernek is, hát így jártam, sebaj. Bár lehet a kaptop antennájában keresendő a hiba. Azért nem akartam ilyen kültérit venni, mert (lehet hülyén hangzik), de félek, hogy belevág a villám. Mert ugye ezeket a ház tetejére érdemes tenni, nem a földre.
Szóvál akkor csak beltéren lett volna jobb, na mindegy
Egyébként úgy vettem észre, hogy a routerben a kliensek jelminősége jobb lett. Vagyis lehet jobban fogja a jelet, csak nem sugároz jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként úgy vettem észre, hogy a routerben a kliensek jelminősége jobb lett. Vagyis lehet jobban fogja a jelet, csak nem sugároz jobban.