Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
10 körül tudtok ajánlani használható tripodot? Pana FZ150 mellé lesz. Eddig 2 10k-s állványom volt, mindkettő használhatatlan lett 1 hónap után.
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
15-ért milyen állványt tudtok ajánlani? Most van egy Vanguard Espod 203AP állványom egy Velbon PH-157Q fejjel, a fejet nagyon szeretem, viszont valami masszívabb állványt szeretnék.
-
HollyBoni
veterán
Van ötletetek hogy lehet szétszedni a Velbon PH-157Q fejet? Újra szeretném zsírozni.
-
HollyBoni
veterán
válasz kago akira #2782 üzenetére
Én nagyon szeretem, nagyon masszív, az egész fém. Videózásra vettem, nagyon szép felvételeket lehet vele csinálni, egyenletesen lehet forgatni és dönteni a fejet. 11-ért vettem állvánnyal, nekem nagyon bejött főleg ennyiért.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
A jövőben új állvány vásárlását tervezem, mert a mostani nem elég stabil. Most egy Vanguard Espod 203AP van Velbon PH157Q fejjel. Ha az 58-as Helios-al fókuszálok, akkor már beremeg az állvány, és ez látszik a videón. Főleg videózásra kéne, a fejjel meg vagyok elégedve teljesen, egy jó ideig nem cserélem le. Szóval valami stabil kéne videózáshoz, amit ki lehet húzni 150-160 centire, Pana GH1 lenne rajta, teleobik vásárlását nem tervezem, a legnehezebb valamilyen masszív fém filmes obi lenne. A keret 15-20 , használt vagy külföld is jöhet. Mit tudtok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen kis pici állványt olcsón? A "rendes" állványom volt vagy 13 ezer forint, szóval nem szeretnék többet rászánni 4-5 ezernél erre. A lényeg annyi lenne hogy megtartsa a kamerát, egy Pana GH1-et, nagy nehéz teleobijaim nincsenek, csak kit és 1-2 manuál amiben van anyag. Az sem lenne hátrány ha nem szarna be 2 hét alatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?