- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mihama Rabbi
újonc
válasz
vihartigris #7428 üzenetére
Rendben. Sajnos vámeljárásra is számítani kell, így még jobban elhúzódhat a dolog. Úgy számoltam, 60 ezer körül lesz az állvány vámmal és áfával.
-
Mihama Rabbi
újonc
válasz
Mihama Rabbi #7425 üzenetére
Végül ezt rendeltem: Innorel RT70C
Jóval izmosabbnak tűnik, mint a Cullmann Mundo, és a gömbfej is nagyobb rajta. A garancia meg kisebb.Van ugyan, csak messzire kellene küldeni a cuccot. Ha megérkezik, majd beszámolok róla, ha érdekel valakit. (Akit érdekel, jelezze!)
-
Mihama Rabbi
újonc
"Szoval en ennek ellenere is 3D fejet ajanlanek, ha ilyen nagyitasban gondolkodol. De persze, nem akarok nagyon beleszolni..."
Igenis jó, hogy beleszólsz, minden vélemény érdekel. Én egy olcsó kínai gimbal fejet vettem, azzal képzelem el a dolgot. A disznóságok majd akkor derülnek ki, ha meglesz az állvány, és élesben is sikerül kipróbálni a dolgot. De ahhoz még szükségem lesz egy adapterre is, amivel a fényképezőgépemet a távcsőhöz tudom csatlakoztatni. -
Mihama Rabbi
újonc
@rekid: Köszi, a Velbon csodákat nagy ívben elkerülöm.
@Viperator: Jó ötlet, nem is tudtam az említett fórumról. Állvánnyal kapcsolatos fórumot kerestem, úgy jutottam ide.
@tvamos: Teljesen igaz, próbáltam. Először vissza fogom állítani a távcsövet 20-szoros nagyításra, és ha megtaláltam a témát, akkor zoomolok rá jobban. Remélhetőleg eközben nem mozdul el a távcső. (vagy a madár) Egyébként - nem vicc - egyes távcsövekhez külön céltávcsövet is gyártanak. -
Mihama Rabbi
újonc
Sziasztok!
Állványt szeretnék vásárolni, ennek kiválasztásához kérném a segítségeteket. Állatok, elsősorban madarak távcsövön keresztül történő fotózásához szeretnék egy állványt. A fényképezőgép és a távcső már megvan, súlyuk az adapterrel és a gimbal fejjel együtt olyan 3,5 kg, ezt kellene stabilan tartania az állványnak. És tényleg stabilan, mert a felszerelés eredő fókusztávolsága elérheti a 3000 mm-t is. Ugyanakkor a cuccot jellemzően cipelni is kell, ha lehet, ne legyen túl nehéz. Nem kell magas állvány, tekintettel arra, hogy a távcsőbe 45 fokban, félig felülről néz be a fényképezőgép, és a kijelzőjét én is ilyen szögben nézném. A magasságom kb. 170 cm, ráadásul közelre nem jól látok. Szóval a lényeg, hogy szerintem 1 m magasság is elég volna a középső oszlop nélkül. (mert azt ugye a stabilitás érdekében ilyenkor nem javasolt kihúzni)
Árukeresőn a Manfrotto Befree Advancedet nézegettem 56 ezerért, de a következő napon már csak 68-ért lehetett volna megvenni, azt meg így első körben sokallom. Hátha csak a nevet, a PR-t fizetem meg, és kevésbé neves gyártótól megkapnám ugyanazt, vagy jobbat, olcsóbban.
Itt kellene a véleményetek, különösen, ha gyakorlati tapasztalatotok is van az állvány ilyen jellegú használatában.
Köszi előre is a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mazda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- ÚJ bontatlan Inta360 X4 kamera bontatlan - 2db
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest