Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
majd meglátod,mikor a D90+markolat lebukik róla és jó esetben csak az obi koppan
Sajna egy ilyen géphez illig egy normális 15-20kg teherbírású fej.meg egy kb 10kg-os állvány.Egy gyengébb állványon már az expókor bemozdul a váz.
most nézem mit írtam az előbb..az MT és az MTL a különbség a csavaros és pattintós változat között.[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
Én az első nehezebb terepen leamortizáltam a cullmanomat... utána én is a 60k-s kategóriában kezdtem turkálni... az biztos, hogy lehet venni olcsón állványt, de csodák nincsenek itt sem... a jó stabil, és megbízható állvány sokba kerül. (és akkor a súlyt nem mérlegelted... ami túrázásnál pont egy fontos súlypont)
-
cOxeR
Ármester
Nem a súlya annyi, hanem a teherbírása.
Balinov is küzd egy ideje, de a jó megoldást nem találtuk meg... mindenhol szana-széjjel áraznak mindent... csak úgy találsz megfelelőt, ha beleásod magadat, ahogy Kornél is írta, és a kiszemeltet addig vadászod, míg meg nem találod a megfelelően olcsó forrást.
(#2219) Balinov
Puszta fizika az egész... nem azért kell a 10 kg teherbírás, mert az 5kg teherbírású nem bírja el a gépedet alapjáraton, hanem azért, mert ha forgatod a fejet különböző szögekbe, akkor egy bizonyos szögtől, már más erőhatások hatnak rá...
Nekem egy Benro B1-es fejem van, ami 12kg teherbírású, és ez pont elegendő arra, hogy az 5d markolattal, és egy átlag súlyú obiva könnyen kezelhető legyen, 70-200-al már kezd megfeküdni.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
szerintem ha stabilitast szeretnel, meg ezzel parhuzamosan kisebb onsulyt, akkor a szenszalas anyagu allvanyok utan kell nezned, de az legalabb ennyibe faj.
hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy viszonylag porog a totyik.
Nikon D5000, 18-55VR + 55-200VR (esetleg kesobb egy makro es/vagy egy 35mm fix) melle
jol gondolom, hogy legalabb egy Manfrotto 190, vagy inkab 055/057 vagy egy Giottos MTL9351/9361a minimum?Es akkor meg a fejekrol nem is beszeltunk
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
kiskornel
addikt
Télen, -10, -15 °C-ban patakos kép után beszorult a lába az aluállványomnak. Egyszerűen nem tudtam szétrángatni. Télen nem árt figyelni, hogy ne legyen nedves, amúgy semmi hatása nincs. Otthon a radiátor fölé rakod, és hagyod kiszáradni. Időnként nem árt egy kis olajat cseppenteni a jobb működés érdekében a lábakra.
Azért vettél Giottost, hogy ne kelljen rá annyira vigyázni, bár az ára miatt fogsz rá. Ha lehet, ne fürdesd a fejet, de lévén alu a cucc, meg (általában) teflon bevonat, józan paraszti ész alapján nem árt neki a nedvesség.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Balinov
titán
308g akksival, memkartyaval, annyi. superzoom-hoz azert elegnek kene lennie, jo,persze nem 142centire kihuzva a kozepso elemet
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Darko
senior tag
Köszi az ajánlást, korrekt volt az eladó és jó áron is adta
Tehát bátran meg lehet tépni, csak nem szakad ki a menet. Egy kicsit nagyobb fület tehettek volna rá.
Állványos kérdésem is lenne. Az a kis meghúzható pöcök amin van egy free/lock mi célt szolgál? Próbáltam rájönni de nem ment.
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
szeva000
addikt
Néha nekem is kikészül a csuklóm rendesen már a váz+markolat és a 70-300-tól....azért vannak hátrányai ennek is...de legalább kinéz valahogy
Ha most lenne lóvé,meg is venném az 50-es obidat...de az csak jó 2hónap múlva lesz sajna...sokba volt ez a sigma még kintről is....igaz majd 200-at spóroltam így[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)