- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Monitor hiba topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- Logitech Z906
- Apple notebookok
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Én a BENRO A-258 n6 CLASSIC-ot néztem csak nem tetszik, hogy csak egy oldalán van szivacsozva. Ezért néztem giottost, vagy sliket. Manfrottot meg ez ejtette ki azon 1 sincs.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
Dtomi
őstag
válasz werttzui #203 üzenetére
plussz ebből a 7 kilóból még lejön az 1 kilós fej. Akkor már csak 6, és csak a gép 1 aksival obival kicsit több mint 4 kiló. + babzsák + az én súlyom mikor lefeszítem éa akkor már túl is léptem a határt nemhogy hagytam rajta
De szerintem ez lesz vagy [link] vagy ez lesz [link]"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
werttzui
addikt
Jónak néz ki mindkettő de ez a benró valami új márka bár 3 év gari igazán megfontolandó a giottó az meg egy elismert márka de kitudja én megnézném mindkettőt kézbe.Ja a maninál meg vizszintbe is lehet rakni a középoszlopot valakinek pl ezért jön be.De a te igényeidnek kell megfelelnie remélem sikerül választanod.
[Szerkesztve]PENTAX
-
Smogus
őstag
Az egy lábas szivacsozás nagyon gáz szeritnem, ha rajta van az álványon az egész cucc akkor ritkán teszed arrább egy kézzel
Egyébként nagyon jó konstrukciónak tűnik ez a benro
kár hogy van már egy mamim, mert látva ezeket az árakat, kicsit sokallom érte a pénzt
De már megvan itt a sarokbanHa az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
biggamer
veterán
Benro állványfejről egy írás : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Mercutio_
félisten
Ámberek mi a vélemény erről?
dslr-hez olyan helyre ahol nem lehet, nem fér, esetleg kényelmetlen az állvány megfelelő, vagy annyira azért nem stabil egy monopod?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ThufirHawat
senior tag
válasz Mercutio_ #213 üzenetére
Azt mondják az okosok, hogy kb. annyit ér, mint az IS/VR, tehát 3-4 FE-et. Viszont ha van már háromlábúd, akkor miért nem azt használod mononak is? Csak egy lábat nyitsz ki, és kész.
Kicsit nehezebb ugyan, de mondjuk olcsóbb is picurkát.Képeim, írásaim: http://www.miklosrabi.com
-
Mercutio_
félisten
válasz ThufirHawat #214 üzenetére
Nincs 3lábúm, ami a compact-hoz volt eladtam, mert nem bírta a dslr-t
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bandus99
őstag
válasz Mercutio_ #213 üzenetére
Tudtommal Kisbergicsnek van a birtokaban 1 ilyen monopod. Irj neki egy privit mondjon par szot mi a tapasztalata.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Monya78
veterán
Sziasztok...
Faterom a padláson talált egy őskövület fényképezőgépállványt, minden működik rajta az van ráírva hogy ARTHUR POHL, BOST DRESDEN, (APD) legalább 20-30évesnek tünik, (kb. 5kg) fotózgattam is róla a stabilitás maximális de elég nehézkes kezelni...
Szerintetek, ér valamit ez az állvány? Gyűjtőknek, fanatikusoknak stb...
-
-
ThufirHawat
senior tag
-
Monya78
veterán
Ez az állvány egy Tripod, anyaga: fő rész valami kazán lemez lehet, a kihajthatós-húzhatós részei valami könnyeb fém...a fej nem levehetős, egy egyszerű menet+alatta egy kis filc, úgyhogy mindenféle magasítást és döntést csak a lábakkal lehet végezni.
összecsukva kb. 50cm magas, magasság a max. kb. 150-160cm.Majd készítek róla egy fényképet...
[ Szerkesztve ]
-
Dtomi
őstag
válasz Bandus99 #224 üzenetére
Igazából, már nem nagyon foglalkozok állvánnyal nem tudok vele fotózni, csak babzsákról fotózok, én egyszerűen jobban szeretem, majd talán a télen mikor nem földközelről kell fotózni pl. vadakat, akkor veszek valamit de nem hiszem hogy ez a benro lesz. Inkább a slik 700DX vagy GIOTTOS GB3150 mert a benrohoz nincs benro fej.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
orbano
félisten
sziasztok!
tudtok nekem mondani pici, könnyű állványt, ami jó minőségű és lehet rajta fejet cserélni? (remélem nem kérdeztem hülyeséget )
Kinyitva nem kellene nagyobb mint 1m-es magasság, viszont nem ártana, ha nagyon könnyű lenne (túrázáshoz kellene).Létezik egyáltalán ilyen?
előre is köszi
A vér nem válik VAZZE!™
-
biggamer
veterán
Én mindenképpen egy olyan állványt vásárolnék, ami jó mindenre.
Csak 1x kell megvenni és nagyon sokáig szolgálja utána az embert.
Ha veszel egy egyszerűbb állványt és kinövöd, később nehéz lesz eladnod.Én is szeretnék majd egy normálisabb állványt venni, olyat ami megtartja a DSLR-emet, de lehet vele makrózni is, könnyű és ki is néz valahogy.
Ja, és legyen hozzá tatyó is.Én előre gondolkodom több évre és abban, hogy jól ki bírjam használni majd.
Csak egyszer kell megvenni, utána egy darabig le lesz róla a gond.[link][L:http://img229.imageshack.us/img229/5047/tripodmacrozq0.jpg][link][/L
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
ThufirHawat
senior tag
válasz biggamer #231 üzenetére
A PRO családnak semmi haszna...
Ez a vízszintes középoszlop csak katalógusban néz ki jól, de valóságban elég értlemetlen, és inkább csak árt. Mivel hogy:
1.: Súlytöbblet
2.: Megnöveli a minimális magasságot
3.: Úgysem fogsz középoszlopot használni.Szerintem.
Képeim, írásaim: http://www.miklosrabi.com
-
werttzui
addikt
válasz ThufirHawat #233 üzenetére
Én már használtam ott jön jól ahol máshogy megoldhatatlan Bár az is igaz nincs lehetetlen csak tehetetlen
PENTAX
-
orbano
félisten
Nekem nem azért kell (kellene) kicsi, könnyű és egyszerű állvány, mert nincs pénzem nagyobbra, hanem egyszerűen mert utálok cipekedni Méretben ilyesmire lenne szükségem: [link], nívoban pedig olyanra, mint amit linkeltél és ThurifHawat
Amit linkeltél második sorban az első, aminek barna a lába, az mi? Mármint állvány, azt látom, csak milyen
A vér nem válik VAZZE!™
-
Dtomi
őstag
A második képen szereplő pozíciót azoknak az embereknek találták ki, akik tipikusan soha nem fotóztak még így, és nem is fognak. Nincs az az ember aki 10-20 percnél többet kibír ilyen helyzetben.
-
Dare2Live
félisten
ez az amire már rájöttem. megvettem egy velbon álványt, nem egy frootto de megfelel. Ellenben álványra nyugodtan költhettem volna többet ez egy olyan dolog ami "örök" h megveszel egy jó álványt fejet azt nem "10évre" veszed mint a DSLR vázad: Az "örök"
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
biggamer
veterán
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Monitor hiba topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.