- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alaplap nem kompatibilis a videókártyával?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
aktív tag
nem közvetlen 3D nyomtatás jellegű a problémám, de gondolom itt van olyan ember aki esetleg már belefutott hasonlóba.
szóval egy tetszőleges íves felületre (jármű műszerfal) szeretnék egy kis tartót tervezni, aminek a teteje lapos és vízszintes. mivel a műszerfal íves és dől nem igazán tudom, hogyan lehetene erről méretet venni. van erre valami bevált módszer vagy marad a kartonpapírból kikisérletezés a profil meghatározásához?bocs ha nagyon offtopic vagyok.
-
kavalkád
aktív tag
PLA nyomtatáshoz használt fúvókából ki lehet szedni valamilyen módon a beszáradt anyagot? ha igen akkor hogyan?
-
kavalkád
aktív tag
ismer valaki olyan alkalmazást ami tud fogaskereket tervezni a megadott paraméterek alapján? kúpos, valamint csigakerekeket szeretnénk nyomtatni.
-
kavalkád
aktív tag
válasz Reggie0 #32603 üzenetére
hehe, ezt találtam meg én is elsőre, gondoltam hurrá, letöltöttem, feltetten az OpenSCAD-ot is és sajnos nem nyitja meg. feltöltött ugyanez a szerző STL-ben is fogaskerekeket, amit már tudnék szerkeszteni, de azt max átméretezni tudom, az áttétek viszont nem optimálisak nekem. mindenestre köszönöm!
(lehet írok neki hátha szerkeszt pénzért egyedi méretűeket)
[ Szerkesztve ]
-
kavalkád
aktív tag
válasz imibogyo #32605 üzenetére
igazad van, összekevertem másik Thingiverse feltöltővel, hasonló volt a feltöltött termék képe.
ezt próbáltam: Getriebe.scad.
ha lesz rá időd, energiád majd nézz rá kérlek, hogy nálad működik-e.
OpenSCAD version 2021.01-el próbáltam.update: nem kell, ez működik és dettó ugyanazok vannak benne, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kavalkád
aktív tag
válasz Reggie0 #32607 üzenetére
köszi a tippet!
imibogyo: hagyd, ugyanaz mind a kettő, csak amit Reggie0 belinkelt az újabb. azért kevertem a másikkal mert ugyanazok az elemek vannak benne, szerintem azt javította ki/vette át.
ez az OpenSCAD-os jól működő verzió nekem tökéletes, van benne lehetőség hogy bármelyik fogaskereket módosítsam, fogakat számát, méretet, szinte bármit, jobb oldalt egy paraméterező ablakban csak meg kell adni mit szeretnék és már rendereli is a módosított objektumot.
nagyon köszönöm a segítségeteket, meg persze a többieknek is aki foglalkozott a problémámmal, ezzel már sínen vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest