Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
félisten
Fogalmam sincs róla, szerencsére nem hivatalosan nem az én ügyem volt, csak konzultáltak velem.
Egyébként elég jellemző, hogy a villanyos terveket a már felépült falak között véglegesítik, mivel a bajdani bent lakó ilyenkor látja át szinte valós körülmények között, hogy miben is fog lakni.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
Kivitelezés közben, szerkezetkész állapotnál, amikor az elektromos hálózat kiépítését egyeztették. (Az mellékesen be volt ígérve, hogy csodálatos okosotthon-rendszer lesz, de azt nem értették, hogy miért akar az építtető nullvezetőt a villanykapcsolókhoz.)
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
E.Kaufmann
veterán
Vagy elegánsabb helyes országkód mellett uci-val a channels paraméter alatt felsorolni a használható csatornákat...
TeeJay: nekem hajnalban az OpenWRT szépen belőtte mindkét rádiót 100 fölé. Na ilyenek miatt is csak OpenWrt képes eszközt veszek Wifi-re. Egyszer elcseréltem az 54GL-t egy a gazdija szerint hibás 841N-re. Évekig használtam Lede-vel gond nélkül és élveztem a gyorsabb Wifi-t és erősebb HW-t
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
TeeJay
félisten
2,4GHz-en igen cserébe nekik 5 és 6GHz-en jóval több áll rendelkezésre
6GHz náluk 7x160MHz lesz nekünk csak 3x160MHz EU-ban
3x320MHz USA nekünk úgy lesz 2x320MHz hogy csak valójában másfél az a kettő mert 160MHz blokk közös mindkettőnek5GHz-en is jobban jártak mert 2x160MHz van nekik nekünk meg összesen 1x160MHz
plusz náluk 6x80MHz nekünk meg 3x80 de csomó router a 100-as csatorna felett nem is megy mert radarra hivatkozik, elég sok routerben meg nem is tudsz 80MHz esetén csatornát állítani mert csak a 32-36-40-44 blokk van nincs más opcióMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
E.Kaufmann
veterán
Ott a 6GHz a, BSS color meg a chanel puncturing. Eleve 6 gigán nincs semmi, ami AX-nél régebbi, és mellé tudja használni az 5 és a 2.4GHz sávokat most már végre tényleg összefonva, nem csak a marketingesek adták össze, valamint a 2.4GHz sem "csak" N-es már. Nekem társasházban AX53U-val van meg a legalább 500MBps, pedig van szomszédság rendesen. Az igaz, hogy egész lakásban nem fog ennyire hasítani, de nagyobbb lakásba meg illik több AP-t rakni pláne 5-6GHz miatt.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
- Adus 27" TUF Gaming VG279Q1A
- Corsair SF600 600W 80 PLUS Gold,moduláris,SFX tápegység,dobozában,hibátlan állapotban!
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest