Aktív témák
-
-
R.P.
aktív tag
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem még szerdán egy Sapphire HD4670-et, de sajnos visszaírtak hogy nem elérhető jelenleg. Nekem meg ugyebár ma kellene VGA, de nemtudom hogy milyet, leginkább a 3850 az, ami lenne, azonnal
Mit kellene vennem?
Üdv.: R.P.
[ Szerkesztve ]
-
R.P.
aktív tag
Köszi a válaszokat, akkor valószínűleg várok még a vásárlással.
Üdv.: R.P.
-
R.P.
aktív tag
Közben arra gondoltam hogy most nem szívesen szánnék rá több pénzt, hanem megelégszem egy olcsóbb darabbal, feltéve ha egyáltalán van értelme.
Tomshardware-t nézegettem, és nagyon durva becslés szerint úgy 2-3-szoros lenne a teljesítménynövekedés egy HD3850-nel. Ez szerinted valóban így lenne vagy nem is érdemes belefogni az egész dologba?
És ha mégis érdemes, akkor 3850, vagy 4670 (512-es darabokra gondolok mindkettő esetében).
u.i.: amúgy nem játszom túl sokat mostanában, ha igen akkor is Oblivion, meg Stalker és régebbi játékokkal, szóval elsősorban a fogyasztás mérséklése a fő szempont. Persze ha ehhez plusz teljesítmény is társul... Mivel 1680*1050 a monitorom felbontása, megfogott ez a 128bit a HD4670 esetében? Nagy hátrány ez?
Esetleg ezekkel lehet már DX10-ben játszani?[ Szerkesztve ]
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok!
Már kissé elavult az 1950-esem, és arra gondoltam hogy ez a gép azért elbírna egy jóval izmosabb kártyát is. Szóval ha eladnám mondjuk 14k-ért az x1950Pro-t, és rádobok 10k-t, esetleg vehetnék egy HD3850-et, vagy egy HD4670-et. Már csak az a kérdés hogy melyiket, nekem a 3850 szimpatikusabb, meg ha jól értelmeztem az erősebb is a tesztek alapján. Viszont többet fogyaszt.
Szerintetek melyik érné meg nekem jobban? Elég sokat megy a gép, ezért a villanyszámla, ugye...
-
R.P.
aktív tag
válasz valentinho #482 üzenetére
2600-ról beszélünk ... Örülnék is ha lenne pénzem 2900-ra
-
R.P.
aktív tag
válasz elfelejtette #476 üzenetére
Igenis, köszönöm
Amúgy milyen szinten van dx. 9-ben a 2600?
[Szerkesztve] -
R.P.
aktív tag
Hali! Javasoljatok nekem
Kéne egy 6000+ X2 rendszer mellé a héten egy vga.
szerintetek ez: SAPPHIRE 256MB RA HD2600XT DDR4 PCIE 34 068 Ft 2 év - használható dx.10-es játékok futtatására, vagy felejtsem el és vegyek: SAPPHIRE 256MB RA X1950XT PCIE 29 753 Ft 2 év - ilyet...