- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Sdi
addikt
Ez is játékfüggő , ezek közül egyértelműen a 4870 viszi a prímet, de egyes játékokban a GTX megszoríthatja. 2,5 év gar. az nem rossz .
kriszbon
De ez a GTS és XT között is igaz
Zadia
Attól függ melyik 8800GTS-ről van szó, a 320-as gyorsabb ugyan, de nem eget rengető a különbség, az 512-es viszont jóval gyorsabb. Minimális árkülönbözettel persze a 320 is megéri.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
válasz bartucc #48554 üzenetére
Volt 2600XT-m, 8600GTS-em, és 3870-em összehasonlításként / ebben a sorrendben /. A GTS azért az XT-nél jóval erősebb, a 3870-nél pedig gyengébb, ezért tippeltem a 3850-re. Egyébként ezek teljesen játékfüggők.
-
Sdi
addikt
Újan esetleg ez, de használtan vehetsz akár jobbat is. Esetleg kéz alatt ez.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz Storms #42281 üzenetére
Neki van ennyiért 4850-e. A proci és chip nem fogja befolyásolni, hogy milyen kártyát veszel. 9800GT-m nem volt, de szerintem a 4850 kicsit erősebb. Nézz meg teszteket, amikben együtt szerepelnek.
-
Sdi
addikt
Abban a felbontásban általában elég az 512. A jó indok pedig, nézz szét a neten, a Crysis-ben van ahol 150%-os teljesítménye van a 4850-nek a 9600GT-hez képest. De ez más játékoknál is igaz lehet.
-
Sdi
addikt
Nézz szét itt, ebben az árkategóriában. Azért kérdeztem a lapot is, mert vehetsz akár 4830-as vagy 9800GT kareszt is, a procit meg később lecserélhetnéd, egy 6000+ kategóriájúra.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz bandras0226 #26575 üzenetére
Ebben van ráció, de aki 1 év után adja el annak majdnem tök mindegy, hogy +1 év vagy +4 év van rajta.
-
Sdi
addikt
válasz bandras0226 #26573 üzenetére
Aki ilyen kaliberű kártyákat vásárol, az általában nem szokta megtartani 2 évig , max. évente cseréli az aktuális gyorsabbra . Persze tisztelet a kivételnek .
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz Gaboman #26569 üzenetére
Ez abban a boltban a legolcsóbb 4870, így már azért nem rossz az a 260-as.
-
Sdi
addikt
A 4830 nem rossz kártya és jelenlegiekhez mérten az ára is az elfogadhatóak közé tartozik.
viktor2105
Nem igazán tudom megmondani, mert egyik sem dübörög a gépemben / sőt nem is voltak nekem /, de az új játékok nagy többségének pont a grafika a legerősebb láncszeme és ezeket ugye 800x600-on futtatni , hááát én nem szeretném .
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz viktor2105 #21626 üzenetére
Ezek a kártyák már nem játékra valók , persze a régebbi játékok esetleg elfutnak szépen rajtuk.
-
Sdi
addikt
A sajnos nehéz megmondani / nagyon gyors a fejlődés /, egyébként meg itt találsz egy tesztet a kareszokról, ez alapján eldöntheted megéri-e a különbséget.
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
Abban az árkategóriában, a már emlitett 3-as 8800GT,9600GT, esetleg HD3870. Ha viszont e még egy kicsit rá tudnál tenni, akkor szerintem ez jobban megérné.
-
Sdi
addikt
Mivel nekem egyik se volt még, így csak a netes tesztek mérvadóak számomra is, itt van egy.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
válasz z0d1AK #20145 üzenetére
Persze , de drágább is , ha a píz nem számít, akkor inkább vegyen 1 db GTX 260-at. Ha viszont jelenleg megvan a pénze két 9600GT-re, akkor már elég szép teljesítményt kaphat velük, én csak erre linkeltem a tesztet. Persze esetleg azonos áron egyértelműen a 8800GT.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz attosz1120 #19906 üzenetére
Ha Nvidia volt, akkor nem árt, egyébként nem annyira fontos. Egyébként már ajánlották, hogy lehetőleg az új táppal pakold össze a gépet, később ne keljen még plusz ezzel is szarakodni.
-
Sdi
addikt
válasz attosz1120 #19903 üzenetére
Nem kell hozzá MSN, abba a csatlakozóba vagy a tápod valamelyik molexét kell beledugni / sima négy pines csati /, vagy ha nem olyan a kiképzése, akkor a kártyához valószínűleg adtak molex átalakítót és azzal tudod rácsatlakoztatni. Elrontani valószínűleg nem tudod, mivel vagy kompatibilis / magyarul belemegy különösebb erőszak nélkül/, vagy nem és akkor nem oda való.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz Create. #19894 üzenetére
Nézd meg a honlapját, még ki is emelik a fontosságát. A lap aljánál találod róla a figyelmeztetést.
-
Sdi
addikt
De kizárólag azoknál a játékoknál, amik ki is használják a négy magot, ezek száma viszont jelenleg elenyészően kevés, egyébként a két mag magasabb órajele érvényesül.
A Q6600-ok szinte mindegyike viszi a 3 Ghz-t."Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
válasz attosz1120 #19887 üzenetére
Kiegészítő tápcsatlakozót rádugtad a kártyára ?
-
Sdi
addikt
válasz palerNEW #18816 üzenetére
A linkelt kártya ebben az árszegmensben a lehető legjobb / persze használtan 20K körül esetleg van jobb is /, de még ezt sem tudja rendesen kihajtani az adott proci. A procit meg kicsit később lehetne fejleszteni egy X2-re / használtan 10K körül voltak már egész jók /, ami már jobb lenne játékokhoz.
-
Sdi
addikt
válasz palerNEW #18813 üzenetére
Inkább ezt, egy kis proci fejlesztéssel ki is lehetne hajtani esetleg, és a másik kettőnél "picit" erősebb.
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyomtató topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa EVO
- Háztartási gépek
- További aktív témák...