- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Egy ilyen összefoglalás nagyon jól jött, köszönöm szépen, valami ilyesmire voltam kíváncsi!
Hasonló kategóriájú játékokkal játszok (ill sokszor nem is én játszok a gépemen
), Shift, Far Cry 2, Crysis, valamint szeretem, ha mást nem legalább kipróbálni az új játékokat.
Akkor valszeg gyúrok egy 4870 1Gb-osra egyenlőre (ha csak valami csoda nem történik az anyagi helyzetemmel és telik jobbra
), mert ha már beruháztam egy ilyen monitorra, akkor szeretném kihasználni is, max felbontásban.
Még1X köszönöm a kimerítő választ![ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
lizakattila
senior tag
Jaj, lehet kicsit félreérthető voltam, úgy gondoltam, hogy ekkora felbontásnál néhol az 512Mb lehet kevés, ezért gondolkoztam a 4850 1gb-os változatában.
Illetve ezért kérdeztem, hogy az, vagy a szinte ugyanolyan árban lévő 512-es 4870 is elég lenne-e?Mert ahogy én látom, most még nem igazán lehet túl sokat profitálni a dx11-ből, nincs túl sok játék, ami ezt kihasználná, támogatná, ezért nem is gondolkozok 5xxx-es kariban (na meg mint mondtam az áruk). Valamint ahogy azt már "megszokhattuk" előbb jelentek meg az új kártyák, és csak utána kapunk hozzájuk megfelelően működő drivert.
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
lizakattila
senior tag
Ez csak egy ilyen hirtelen alternatíva, nem égetően fontos cserélnem rögtön - ezért is kérdeztem vga terén tőlem tapasztaltabb emberek véleményét.
Pont amiatt gondolkodtam az 1Gb-os változatokba, mert én is tartok tőle, hogy ott már elfogyhat a vram.
Sajnos olvasgattam a 4850/70 topikban a hibás vaporx-ekről.
Lehet hogy húzni kellene 1-et a nadrágszíjon és egy 4870 1gb-osat nézni - csak ez már nagyon nem akar beleférni a keretbe.
Az 5xxx-es karik meg még most az áruk miatt nem igazán érhetők el számomra (valamint a driver kiforratlansága miatt sem fogtak meg igazán), 2-3 hónap múlva realizálódnak/csökkenek az árak, és addigra lesz teljes támogatású driver is.THX az eddigi választ, és bárki építő jelegű javaslatát szívesen fogadom.
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Hirtelen két alternatyvám lenne vga vásárlásra/cserére:
1.) 4850 1Gb Vapor-x
2.) 4870 512Mb silent efficiency1920*1080-as felbontáshoz kellene, a szokásos dolgok, játékok, filmezés... stb.
Nem tuti, hogy ez a végső verzió, akkor Ti melyiket ajánlanátok - ha ez a két lehetőség lenne?"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
lizakattila
senior tag
válasz
elfelejtette #22482 üzenetére
3400+ig voltak 754-esek (nekem is volt anno egy 2800+osom
). A többi ( képen lévők) azok már am2-esek voltak.
-
lizakattila
senior tag
mr.tejjfel: A lapod ugye AGP foglalatos?
Mert láttam volna itt pci-e-es ajánlatot is.
És persze nem mindegy, hogy ugyanazon típusú kártyából agp-t vagy pcie-t kell venni.
Vagy csak én nem voltam elég körültekintő?Szerk: Megválaszolva.
[ Szerkesztve ]