- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Tálydi
senior tag
nem tűnt okoskodásnak
Egy próbát megér-e? és ha el rántja magával pl. a vidkarit?
szerintem kérdezed meg itt, hogy megéri-e és, hogy elbírja-e a tápod a konfigot.
(Én inkább először egy erősebb tápot vettem, mint vga-t, példaként,de kérdezd meg őket, hogy elbíná-e)Eeeeh, what’s up, doc?
-
South Velen
addikt
A baj az, hogy Codegen táppal semmilyen cuccot nem mernék használni, léven, amint írtad is, ha nem bírja és elszáll, tönkreteheti akár az egész gépet is.
Még olyan konfiggal sem használnám, amit bír, mert védelmek hiányában hálózati problémáktól is elszállhat és szintén vihet magával más alkatrészt is.#23070) Lord Vader: Újabb ékes példája annak, hogy szakmailag nem tudsz visszavágni, csak személyeskedéssel. Többet tényleg nem reagálok.
Üdv![ Szerkesztve ]
-
veterán
A Giga alaplap jó, de a VGA inkább Asus legyen. A Giga hűtők nem a legjobbak manapság.
A táp kérdésében: nekem is 350 FSP van és amíg 3850 volt a gépemben, megpakolva ventikkel, akkor is simán bírta. Nem az számít, mennyi van ráírva... a Codegen sokszor megbízhatatlan hosszú távon. -
Tálydi
senior tag
Nézz körül a ˇmilyen tápot vegyek" topicban!
Codegen nem a legjobb tápok, oké hogy 400W-os az FSP meg 350W de sokkal jobb, a kimeneti feszültségek pl. Meg az FSP biztos nem sül el egy nagyobb konfig esetén sem (nekem is ilyen volt) ha jól tudom 80 vagy 80+ os értékelést kapott.
De mondom kérdezd meg a többieket az előbb említett topicban, szerintem senki nem fogja javasolni a 400-as codegen-t.
Ezeket nem rosszindulatból írtam!Eeeeh, what’s up, doc?
-
lsc
nagyúr
Mondjuk azért mert az a 350 W-os fsp valóban leadja a 350 W-ot, míg a kodegányra csak rá van írva hogy 400 W, illetve semmi védelemmel nem rendelkezik, ha elszáll viszi a lapot procit videokártyát . Az fsp is megdögölhet, de az nagy valószínűséggel nem visz magával semmit . "Csak" ennyi a különbség . Egyébként nem kell elhinni, ennyien biztosan hülyeséget mondunk, Te meg bátor gyerek vagy .
Az élet kegyetlen .
-
fagy53
nagyúr
Mivel a monitorod marad, bőven elég a 96GT, de nem az Asus ennyiért!
Giga 96GT 26k-ért kapható ráadásul gyári OC 720/1850/1000.
ATi vonalon a 4670 tökéletesen elég ehhez a monitorhoz, de azt egy kicsit tuningolni kell.
Ha a procit semmiképpen nem akarod húzni, akkor az E8xxx-re gyűjts, mert a mai játékoknak kell a min. 3GHz! -
lsc
nagyúr
"A gta 4-hez egyébként ez is kevés lesz" Idézet az előző hsz-omból . A gta 4-hez nem elég az általad írt keret, azt szerintem ennyiért felejtsd el . Az említett felbontáshoz mint már írtam egy sapphire 4670-et ajánlok, 20 körül megvan, de még egyszer, gta 4.hez ez is kevés lesz .
Az élet kegyetlen .
-
GTA topikban azt írták, hogy elég hozzá egy E5200? Mert csak korábban azt olvastam, hogy elég izmos proci kell a játékhoz (3 giga körüli C2D, sok L2-vel).
Brumi˘: A többGPU-s rendsezrekkel egyelőre sok szívás van, én nem tenném.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zolynet
veterán
azért egy 9600gt körüli vga kell neki , és 20e környékén sztem egy igen jó vétel
40e-ről indultunk, lefeleztük 20e-re, szóval innen már ne csapkodj az árbólGTA4 ajánlott gépigénye:
Windows Vista SP1 vagy Windows XP SP3 operációs rendszer
Intel Core 2 Quad 2.4 GHz vagy AMD Phenom X3 2.1 GHz processzor
512 MB NVidia 8600 vagy 512 MB ATI 3870 videokártya
2 GB RAM (Windows XP) vagy 2.5 GB (Windows Vista)
18 GB szabad lemezterület[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
lsc
nagyúr
A lapot és a procit meg a videokártyát add el, aztán az előbb említett giga p31 ds3l -E5200-meg egy radeon 4670 /sapphire/ . A lap proci 35 körül van, a videokártya 20 körül . Én a 40-ből most megvenném a lapot, procit, aztán ha elmennek a régi cuccok akkor a videokártyát . A régi lap proci videeokártyát egy 15 körül biztosan el tudod adni /nem lesz könnyű az igaz /. A gta 4-hez egyébként ez is kevés lesz, de a régi rendszeredtől sokkal jobb . A tápod még kérdéses .
Az élet kegyetlen .
-
zolynet
veterán
cpu pontos típusa?
17"-hoz nem kell 40eFt-os kártya
amugy heroinárba nézed a 9600gt-ket, nem tudom merre, de ~20K körül akad néhány. Nézz szét jobban egy kicsit, maga a kari az rendben van csak az ár!Life is too short to stay stock!
-
Steve-0
őstag
Hi, pontosabban letudnád írni a konfigot? Tápot is jó lenne tudni, memória DDR1 vagy DDR2?
Alaplapot mindenképpen cserélni kell mivel csak 4x PCie csatoló van rajt (16x kéne), tehát eléggé visszafogja a vga-t. A proci is gyenge lesz szóval azt a 40e máshogyan kell elosztani, hogy érjen is vmit a fejlesztésüdv.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Amennyiben a procid dxxx-es valamilyen akkor a max kártya amit melléraknék az egy 2600 xt-8600 gt, az említett kártyákhoz kevés a procid . Ráadásul a lapod csak csak 4x-es pcie foglalattal van, az kevés az említett kártyákhoz . A helyedben megpróbálnám eladni a cuccot és venni mondjuk egy giga p31 ds3l -E5200- 2x1 giga ddr 2 800 hármast, ez kijönne 45-50 -ből, az sokkal jobb lenne .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .