- Milyen széket vegyek?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz Tálydi #30774 üzenetére
Kicsit késve néztem be a topicba és lemaradtam az észosztásról GTX 260 vs. 4870, de nekem volt mindkettő sőt 4890 is. Mondjuk csak Crysis-t néztem velük, de a Radeonok minimum fps-ben nagyon csúnyán beesnek a GTX-hez képest. Viszont ami volt XFX 4870 XXX Edition, annak még talán a GTX-nél is csendesebb volt a hűtője.
Crysis-ra 1920x1200 egyik kártya sem alkalmas. Ami a Radeon mellett szól, hogy a játékban olyan részletek jöttek elő amit eddig nem láttam nv karival.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz Tálydi #30774 üzenetére
Na igen, több nem fog jönni. A döntés a tiéd, nem gyengébb sokkal a GTX, csak jövőt nézve jobb kicsit az ATI. Tökéletesen meg leszel vele elégedve, linket is kaptál, gyakorlatilag mindent visz 1-2 kivétellel maxon Full HD-ben is. Használd egészséggel.
Az aláírásomról: egyik itteni topicban született, megtetszett. Sok az az ember, aki csak Nvidiát vesz vagy csak Intelt, és nem néz körbe. Még mindig vannak olyan Nvidia kártyák amiken érdemes elgondolkodni, nem muszály természetesen ati-t venni csak. A GTX pl pont ilyen.
D1Rect: van ám hűtés rajta rendesen
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest