- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Apple MacBook
- Egérpad topik
Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
Tálydi #30774 üzenetére
Kicsit késve néztem be a topicba és lemaradtam az észosztásról GTX 260 vs. 4870, de nekem volt mindkettő sőt 4890 is. Mondjuk csak Crysis-t néztem velük, de a Radeonok minimum fps-ben nagyon csúnyán beesnek a GTX-hez képest. Viszont ami volt XFX 4870 XXX Edition, annak még talán a GTX-nél is csendesebb volt a hűtője.
Crysis-ra 1920x1200 egyik kártya sem alkalmas. Ami a Radeon mellett szól, hogy a játékban olyan részletek jöttek elő amit eddig nem láttam nv karival.
-
bartucc
addikt
válasz
Tálydi #30774 üzenetére
Na igen, több nem fog jönni. A döntés a tiéd, nem gyengébb sokkal a GTX, csak jövőt nézve jobb kicsit az ATI. Tökéletesen meg leszel vele elégedve, linket is kaptál, gyakorlatilag mindent visz 1-2 kivétellel maxon Full HD-ben is. Használd egészséggel.
Az aláírásomról: egyik itteni topicban született, megtetszett. Sok az az ember, aki csak Nvidiát vesz vagy csak Intelt, és nem néz körbe. Még mindig vannak olyan Nvidia kártyák amiken érdemes elgondolkodni, nem muszály természetesen ati-t venni csak. A GTX pl pont ilyen.
D1Rect: van ám hűtés rajta rendesen
Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged