-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Girmin93
tag
válasz kolopele #150445 üzenetére
A mostani laptopomban amiről írok, egy Gt740M van, és egy 4.generációs i3 2mag 4szál 1.9Ghz
Ph ilyen konfig miatt szaggatás nélkül hozza a stabil 30fpst, mindenféle lagg nélkül 1366x768 medium beállítás mellett Ebből indultam ki, hogyha ez 2maggal 4.gennel ezt tudja, akkor a 3.gen 4x3.7Ghz bármire képes lehet pc fronton. Tény, hogy ez a laptop nem erre lett kitalálva közel sem, de mégis többet hoz mint az elvárható lenne egy kisvállalati géptől, ezért szoktam nyúzni néha szegényt.[ Szerkesztve ]
-
Girmin93
tag
válasz kolopele #150438 üzenetére
köszönöm a tippet, de a cpu-t ingyen kapom, és a célra nekem tökéletesen megfelel. Mint mondtam nincs szükségem 60fps+ -ra 720p-ben, nekem erre a célra így is megfelel. A fenn említett játékok mellé ez a cpu is bőven jó, még az ajánlott gépigény felett is van. Azt sem tartom kizártnak, hogy egy komolyabb kártyával ebből is sokat kitudok hozni, 1x8 majd későbbiekben 2x8gb ram mellett. Nem vagyok hardcore gamer, mindenkinek más az igénye, nekem ez bőven kielégíti az elvárásaimat.
-
Girmin93
tag
válasz Csupingo #150432 üzenetére
Köszönöm! Darabokban rakom össze a hardver elemeket, beletelik majd egy kis időbe, mire a komplett gép kész lesz egyszer talán 2-3-4 hónap múlva. 10 éve notebook párti vagyok, de gondoltam kicsit megpróbálok más irányba is elmozdulni. Próbálok bizonyos dolgokat újonnan beszerezni pl gondolok itt a videokártyára amiből semmi esetre sem szeretnék használtat venni. Bár nem a topichoz kapcsolódik (off sorry) de ha jól gondolom tápból elég lesz egy 450-500W körüli? 65W TDP cpu-ból kiindulva.
-
Girmin93
tag
Sziasztok!
Egy intel core i5-3550S processzor köré akarok építeni egy gépet. 720p-ben szeretnék játszani Phasmophobia-t, The Forest,F1-2018, esetleg Euro truck2 kategóriájú játékokkal kb stabil 40-60fps medium-high beállítás mellett. A kérdés az lenne, hogy milyen videokártya lenne számomra az ideális minimum? Nincs óriási nagy igényem, ami ezt a szintet tudja nekem teljesen jó, komolyabbra nincs szükségem, és a későbbiekben sem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.