-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roleegsi
tag
Köszönöm! És ezek felett érdemes választani? Eléggé átlagos értékeléseket olvastam erről a két kártyáról, nem tűnik jó vételnek hosszú távon. Mennyivel erősebbek a jelenlegi kártyámnál?
Ha árban feljebb megyünk mit ajánlotok? Mondjuk 60-70-80?
És hol találok zöld 960-at? Mert nem látom a nevükben..[ Szerkesztve ]
Battlefield 3 és CS GO acc: Roleegsi
-
Grave_444
nagyúr
Már linkeltem 2 tesztet ahol látszik, hogy ugyanolyan erős a GTX780TI, mint az R9 290X. 70.000Ft van köztük, akkor miért érné meg jobban az NVIDIA?
A 780 ugyanolyan, mint a sima R9 290. Itt se 1000Ft a különbség.Itt nem arról van szó ki mennyi pénzt szán egy gépre, hanem arról hogy azért ésszerűen kell gondolkodni.
Persze ez csak az én véleményem, felőlem vehetsz sok tízezerrel többért ugyanolyan erős kártyát.Az I7-et persze megértem, arról semmi rosszat nem mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
Ha az ár nem számít, akkor R9 290 vagy 290X Crossfire! Az eéőbbi már 160k-ból megvan! (hardveraprón, garanciálisan)
Procinek egyértelműen I7 4790K, kell a 8 szál a stream-hez, meg ilyen gépbe ez dukál!,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Hogwarts Legacy teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Magisk
- További aktív témák...
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest