-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz bluyoo #50798 üzenetére
Nem, múltkort kértem segítséget ez ügyben a Sandy Bridge topikban, aztán elvileg van egy-két beállítás, amit nem enged megnyitni, viszont kellene a tuninghoz. Épp ezért írtam, az előzőt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bluyoo #50798 üzenetére
Tuningolná, csak kicsit bajban van vele..pedig egyszerű, mint a faék, nem értem, az alapok elolvasgatása után hogy nem boldogul a +4+1+BCLK témával..némi offset állítgatás meg LLC hangolás és kész..sok +feszt nem kérhet 3.8-3.9Ghez..
Csicsaklikkbiosz..mai napig nem értem, mi értelme volt ezeknek..rendben, csicsásítsák, ha úgy tetszik, de amikor már az átláthatóságot rontja..
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Asus Tuf 3080ti 12gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest