- Vaku topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz marinea2 #180 üzenetére
Nem ajánlom. A q9300ami már esetleg, nagyon neccesen ajánlható lenne a 6950-hez, bőven 20K fölött mérik itt az aprón amit simán nem ér.
Tehát, én azt javaslom, hogy inkább ad el a 775-ös lapot, és válts platformot. Már elég olcsón össze lehet röffenteni egy 1155 is, ami ráadásul a későbbiekben bővíthető lenne.
takessz : Ez aztán a szakmai hozzászólás Gondolom sok procit teszteltél már, hogy ilyen baromságokat állítasz és ezzel félre vezetnél másokat.
Inkább maradj csöndben, ha nem értesz hozzá Ja !!! és tanulj meg írni először is.
Ez mi ?? ""e8600 elég imba""
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
takessz
senior tag
válasz marinea2 #180 üzenetére
jó az lga775 nekem is még am2 van csak mert neki pl core i5 van mit tom ajánja de nem midnekinek telik stb de tudod mitt vegyél e8600 elég imba kari 6 mb cache és a 3.3 ghzs proci magonént önmagáért beszél minden mai gamet szépen elhuz szerintem enyi fejletést ér még a gép nekem is egy 2 magos 2,8 as amd megy aztán minden mai game megy szal itt ph keres egy olcso e8600
Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium iOS 18.2 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya!
- ASUS TUF RTX 4070 Ti Gaming 12GB
- Csere-Beszámítás! Zotac Trinity 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya
- INGYENES SZÁLLÍTÁS! EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 384bit
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G VENTUS 3X OC - 2 év garancia