-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
arcitec #170101 üzenetére
Na én pont átlagos gamerként mondom hogy egy csutkázott grafikás és Raytracinges mai játékhoz még FullHD(1080)-ben is KEVÉS az RTX3080 is.....pedig csak 60 fps-ről beszélek.
Most egy ilyen 300 ezres kártyán már 1080p-hez is cigánykodjak hogy csak medium RT és ultra helyett "csak" high legyen a grafika itt ott.....vagy neadjisten már FullHD-nél is maszatolni kelljen a DLSS-sel ?
Persze...ez nagyon játékfüggő és igényfüggő....mert egy competitive gamer akinek elég a low grtafika online multinál és 1440p és 120/144/240 fps kell, azt pont letojja majd az én igényeimet.......de én sem akarom róla meggyőzni hogy 2022-ben nézzen ki úgy egy játék teljes pompájában ahogyan azt a fejlesztői megálmodták.....és nem fogom maszatolni a skálázós DLSS-sel sem....nekem natívban tudja már a csutkát (1080p-ben !)
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ ingyen foxpost
- Gainward GeForce GTX 1660 Ti Pegasus OC 6GB GDDR6 + egyéb alkatrészek
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Palit GeForce Dual RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 - Számla + Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest