Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• espeke

tag

Sziasztok,

A véleményetek szeretném kikérni a következő dologról.

Adott egy HP Elite 8000 CMT gép, amiben van egy q9300-as proci. A tápja az eredeti HP-s, ami 320-as, tehát nem nagy. Biztos van már öt éves, annyit tudok róla, hogy állítólag a hp-s tápok megbízhatók. A táp csatija különbözik a normál tápoktól, így nem tudok/nem vennék bele újat (erről bővebben késöbb).

Szemezgetek egy rx 460-al. Amire szeretnem használni az alkalmilag néhány játék, doom stb, meg hogy jó darabig ne kelljen videokarit cserélni. Na, most, tudom ebből van 6-pin csatlakozó nélküli (mert a tápon nincs belőle) és a fogyasztása is elég barátságos, de akárhogy is matekozok türéshatáron lenne a dolog, tehát szívesen nem raknám bele, DE ki tudja, pont ez az egyik kérdésem. :)

Jelenleg van benne egy 7750. Aminek ugye jó kicsi a fogyasztása nincs gond vele. Kis fogyasztásu vga-bol elég kevés van, ami szóbajönne és beleraknám biztonsággal az a 750ti. Nem ragaszkodok feltétlenül a FHD-hez, meg gondolom a proci se bírna. Vagy de? Ez a cpu-vga dolog, hogy q-s vagy új i5-ös se egyértelmu nekem, hogy mennyire játszik.

Tehát a kérdés a következő: szerintetek elvinné a kártyát a táp vagy nem érdemes kockáztatni? A 750Ti azért gyengébb, de arra is gondoltam bele, csak azért nem mai darab. Ha lenne vidikari késöbb lehetne rá új konfigot építeni. És a 750ti és 460 között ár/értékbe a 460 felé billen a mérleg.

Tudom, hogy régi gép, régi procival, de akkor legaább a vga meg lenne egy újba.

Ja, igen a tápról annyit, hogy külföldi forumok szerint sikerült néhány arcnak átdrotozni bele egy normális tápot, direkt a vga miatt. A kihivás nem baj. És az sizntén mehetne késöbb új gépbe. De jelenleg ragaszkodnék a meglévő tápjához, sajna ugye nagy választék nincs ekkora tápokhoz.

A gép hp elite 8000. q9300-al meg 7750-en, eger, bill, semmi extra nincs benne. Jelenleg teljesen jól megy.

Kösz a válaszokat és segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák