Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
Üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy DVB-S/S2 jel vételére alkalmas kártyát milyent ajánlotok? Mindegy, hogy pci, vagy pci-e, lehet csak DVB-S is, de lehet hd képest DVB-S2-es is vagy mindkettő egyben. És légyszives magyar webshopot is linkeljetek, ahonnét betudom szerezni. Köszönöm.Kódolatlan adások vételére lesz használva.
-
Stirbi
addikt
-
Stirbi
addikt
Üdv.
Megoldódott ez a problémám.Biosban: Bios features - PCI ROM PRIORITY - Legacy rom / Efi compatible rom. Legacy rom- ra beállítottam és megy a tuner tökéletesen! Egyszerűen hihetetlen.
-
Stirbi
addikt
Üdv.
Ide is beirom a problémámat. -
Stirbi
addikt
válasz
#65675776 #11544 üzenetére
Itt egy srác pont ilyen Ci+ modul képes dvb- s/s2 kártyákat linkelt, ha jól tudom magyarországon is van parabolás digitv, és upc is. (Többet érnek, mint a tréhóm szerintem). Ebből kifolyólag ugye a megfelelő tuner + CI modul+ bele a kiszolgáló kártyája, és ugye egy megfelelően pozicionált parabola.
-
Stirbi
addikt
válasz
#65675776 #11542 üzenetére
A következő hsz- ben ott a link.
,,Digital Cable Receiver Gcr 300cx,,
Elnézést még fel kell ébrednem (tényleg analóg jel jön a cable output- ból), hisz itthon is volt stb régi tv- re kötve!
Hosszútávra hybrid (analog + DVB-T + DVB-C) tuner lenne számára a legjobb megoldás, ha egyszer eldobná a tré home- ott, kitudja mire váltana, és legyen ott sima dvb-t és dvb-c is, analóg pedig a mostani megoldás megvalósítása érdekében.
-
Stirbi
addikt
válasz
#65675776 #11539 üzenetére
Ha az stb- ből kimenő jelet rákötné a tv helyett a tunerre, akkor az stb távirányítójával kapcsolgatja az adókat, és ezt az stb- ből kimenő jelet venné a tuner (mint tv-t helyettesítve) ?
Ez az az stb, amit ad a T-home a kábeltv- hez? Cable output- ra gondoltam, hogy rálenne kötve a tunerre (nemtudom, hogy ott digitális, vagy analóg jelet küld e)?!
-
Stirbi
addikt
válasz
dangerzone #11508 üzenetére
Tudtommal nem szükséges összekötni, nekem sincs, soha nem is volt. (DTV1800h)
A beállításoknál próbáltad már állítgatni?
-
Stirbi
addikt
válasz
albinolynx #11170 üzenetére
Jobb választás lenne egy Hybrid tuner a jövő szempontjából.
-
Stirbi
addikt
válasz
theooracy #10832 üzenetére
Szia, lifeview-em egyszer volt hasonlo, mint amit linkeltél ugyanugy hybrid, és nagyon gyenge volt szoftverileg, a driverje sem valami hű de szuper.
Ez az én tapasztalatom a márkával kapcsolatban, lehet az álltalad linkelt tuner már jobb. Várj még a többi kolléga tapasztalatára, vagy kereső segítségével nézz után itt a topikban a márkának.
-
Stirbi
addikt
Üdv, elindittom a pvr2-őt, akkor miért tiltja le a mikrofonomat? Eddig ez nem volt.(winreinstall volt, mindent ugy csináltam ahogy ezelőtt). Jólenne találni rá vmi megoldást mert felcsesz nagyon.
-
Stirbi
addikt
És még azt szeretném mondani, hogy nálam szükséges használni galvanikus leválasztót, mert vibrál a monitoron a kép, mintha kisebb lenne a képfrissités, de romlik pár adás minősége(csikozodo, zavart kép+ hang is picit zavaros-képtől függöen).
Galvanikus leválasztót ha nem használom, akkor jó a képminőség . . .
Mi lehet az oka? kéne használnom még ilyen filterrel rendelkező kábelt, amit előző hsz-emben linkeltem?Na, úgynézki jó lett, mert ugy van hogy van ugye a falon a konnektor a közös antennához, ott szét van osztva elosztóval, megy abból az elosztóból, egy kábel az ebédlőben lévő tv-be, aztán a másik kábel be a szobámba, ott van még egy elosztó, amiből egyik kábel megy az itt lévő tv-be, másik kábel pedig megy a gépembe, és a gépembe jövő kábel előtt és az eloszto vége közt volt a galvanikus leválasztó, most átvittem a leválasztót a másik szobába, és betettem a leválasztót az én szobámba jövö kábel elé és a közös antenna konnektorjába gudott elosztó közé.-így most rendben van.
-
Stirbi
addikt
válasz
dangerzone #8989 üzenetére
Üdv, csak +3k a hybird kártya
-
Stirbi
addikt
válasz
Freddy TNT #8715 üzenetére
leadtek dtv1800h, leadtek dtv2000h plus, leadtek PXDVR3200H
-
Stirbi
addikt
válasz
dangerzone #8653 üzenetére
Üdv, Leadtek Dtv1800h vagy Dtv2000h-t ajánlom, ezek hibrid kártyák(tehát amikor megszünik az analog földfeletti adás és már csak a dvb-t marad akkor is helyt fog állni), áruk kedvező, és jo minőségüek.Win7 64biten sincs semmi gond.
-
Stirbi
addikt
nekem bátyám mondtam , mert emlitettem nekim,h akarok venni tv tunert és ő meg hogy hát nem e lesz gond,h lesz ez az átálllás, elvileg vmi dekoder kell hozzá majd, az analog tv k miatt asszem
(ugyhogy akkor elvileg kéne mennie az általam emlitett tv tunernak is
hmmm
daa-raa- hát nekünk panelon a tetön van antenna, s onnan vannak szétosztva a kábelok a lakásokra
-
Stirbi
addikt
meg azt szeretném kérdezni,hogy megveszem ezt: LEADTEK WinFast TV2000XP Global tv tunert, az a helyzet, hogy dec31 dikén megszünik az analog adás, akkor utána is fogom tudni használni?
-
Stirbi
addikt
Üdv, van egy egyszerü kártya nélküli satelit dekoder(persze parabola meg kint balkono), lehet helyettesitteni vmi pci kártyával a dekodert?
ez megfelelő lenne? GIGABYTE GT-PS700
és azt szeretném megkérdezni még, hogy most állok tv kártya vásárlás előtt, ezt a kettőt néztem:
GIGABYTE GT-P5100
LEADTEK WinFast TV2000XP Globalmelyik minőségibb, megbizhatobb? WIN7 64biten gond nélkül müködnének?
-
-
Stirbi
addikt
üdv mindenkinek, egyproblémám van lehet bénának tartotok,de segitségre van szükségem
beszereztem egy asus mycinema tv tunert [link], 3 cd volt hozzá 2röl lehetett instalálni cuccokat, mindent beinstaláltam amit lehetett, de nemtudom használni valaki kérem segitsenelöre is köszi
mod: audigy se hangkártyát használok, nemtudom ez számit-e, össze e kell kötni vele vagy nem , sajnos nemérteka tv tunerokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest