Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CalibRasta

    tag

    Sziasztok!

    Új TV-t kell venni, mert a régi feladta 18 év után a harcot(Orion) :) . Így elérkezettnek érzem az időt, hogy egy új olyan Tv-t vegyünk ami újabb sok évre kiszolgál és már a modern időt technikáját képviseli. A Telekom-on keresztül lesz a vétel, mert így a kamatmentes akciójukat kihasználva, ami a havi törlesztőt illeti max 10.000Ft-ig néztük a készülékeket. Fontos az 5év gari mert ha vmi behány, addig megint nem szeretnénk sokat költeni, mert a ház teljes modernizálása folyik éppen....ennyi fér bele a büdzsébe. Ez kb ~180-230eFt körüli listaárat jelent. Ennél tovább nem mennénk.
    Ami fontos a nagyság és a szép kép, illetve asszonynak a 4K és a Smart funkciók. A szobánk nagy 5m-es tehát átlóban nézve bőszen 4méterről nézzük a TV-t. Ebből adódóan a 50-55colosokat nézegettem már élőben is. Jelen pillanatban több 55ös Tv nézek de nem tudom melyik lehetne a jobb ár/érték arányban és megbízhatóságban és minőségben, mert a neten találni mindegyik mellett pro és kontra érveket. Illetve kisebb hibákról szóló írásokat. A választék egyenlőre csak LG:
    55UJ6307
    55UK6300MLB
    55UJ634V
    55UK6950PLB
    Összehasonlítási link
    Legutolsó db tetszik ráadásul most igen jó árban van a Telekomnál, de ő is a legdrágább mind közül. Viszont egy ismerősöm azt mondja ez már nem direct paneles, ha nem valami Edge típus...nem értek hozzá, hogy ez mit jelent és mennyivel jobb e, és tartósabb e? Mert havi törlesztőben nem olyan nagy de végösszegben már igen nagy különbség van. Kérdés a 4 közül melyiket ajánljátok illetve ha van hasonló árban esetleg más márka abból mit? Az LG mennyire jó TV-ben, mert látok Sony-ból is és Panasonic--ból is 1-1 vállalható árút ami tudásban hasonló, de árban el vannak szállva az LG-hez képest? Mit kell tudni a TV piacról, és az 5éves gariban mennyire lehet bízni? Minden infó jöhet! Előre is köszönöm szépen mindenkinek! :R

Új hozzászólás Aktív témák