Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- CPU léghűtés kibeszélő
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Tothgera30 #78123 üzenetére
Használt szerver SSD (pl. PM883) az Hardverapróról.
Esetleg WD Red SA500 SSD széria. -
őstag
válasz scott_free #77862 üzenetére
"Illetve ezek oprendszer alá is jók?"
Igen. A SATA az szabvány. -
őstag
válasz LoyalGuard #74915 üzenetére
A személyedkedés nélküli szakmai vitát elfogadom.
Dönts belátasod/preferenciáid szerint![ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Graphics #74909 üzenetére
- Keretösszeg magas.
- 5 év garancia a követelmény.
- Nekem is van egy "csúcs" X570-es deszkám kizárólag játékra építve. Abba is 980 Pro Samut vettem. (Rendszernek és játékra.)A Samu Magician - v. mi a neve - szoftverét szeretem. Maximalista révén rendszernek új gépbe mindig Samu Pro-t veszek.
PS5-be meg WD850-et. (Akkor még X nélküli változat volt forgalomban.)Ezek az én nézőpontjaim. A kérdező meg majd dönt belátása szerint.
Részemről ez a téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá? bruttó 40 /30 kHUF (1 Ft-tal sem több!)
2. Mekkora SSD-re van szükség? 1TB /~512 GB
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó? M.2 2280, PCIe NVMe
4. Pontosan milyen (alaplap/laptop) lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán) - (külső USB-s SSD házba szánom)
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? - (irreleváns)
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD? átlagos: Xbox Series konzolhoz külső adattárnak
7. Csak új vagy használt is szóba jöhet? új, de HApró-ról is szóba jöhet bontatlan termékMivel a belassulással nem akarok itt sem szívni, ezért kizárólag DRAM gyorsítótárral rendelkező SSD érdekel. Van ilyen táblázat vhol, ahol erre lehetne szűrni?
Az, hogy TLC/QLC, jelen felhasználási terület esetén nem igazán számít. Ahogy az sem érdekel, hogy PCIe x3.0 vagy x4.0. -
őstag
Mi ez az új WD BLACK SN850X???
X-atkák, vagy X-fucktor? -
őstag
Elvi érdeklődés:
az XBOX Series S/X (külső) SSD-vel való bővítésével melyik (szak)topik foglalkozik? -
őstag
válasz Találtgyerek #66814 üzenetére
Felső kategóriás SSD esetén számít 5-6 ezer Ft árkülönbség?
Sztem nem!
A 970 Pro széria már bizonyított, a 980 Pro még új.(1 TB-os 970 Pro-t használok rendszernek alaplapi "bordával": MSI B550 Tomahawk.)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv!
Az összefoglalót (nagyjából) átolvastam.Az Adata SX8100 sorozatról mik a tapasztalatok?
Nemrég újítottam fel a teljes otthoni gépet ("szám. tech. eszközparkot"). A gép "belakása" még folyamatban van.
A rendszer Samsung 970 Pro NVMe M.2 1TB SSD-n van.
E mellé gondolkodok középtávon (~pár hónap/fél év) egy másik NVMe M.2 SSD-n a felhasználói adatok tárolására, aminek a kapacitása legalább ~2TB.
A PCIe Gen3xN+1 elég, ha az SSD ki is tudja használni a csatlakozás sebességi korlátait. Az alaplapom úgyis csak ennyit támogat második portként.Van jelenleg ennél a típusnál jobb ár/kapacitás mutatóval - ez az elsődleges szempont - rendelkező termék, ami az előbb leírt kritériumoknak megfelel?
Mert az Adata ASX8100NP-2TT-C típusazonosítójú 2TB-os SSD most bruttó ~85 kHUF körül kapható.A keret, amit erre szánnék, az bruttó ~100 kHUF környéke. (+/- 20%)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Lightyear - befektetési app
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Magisk
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest