- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Hi all.
Valaki tud valamit a nem rég megjelent OCZ Vertex 4 sorozatról?
Egy 128GB-osat néztem ki de megoszlanak a vélemények a vezérlője miatt.Ki mit tud mondani róla?
-
Tirexi
addikt
THX az infót akkor már tudom mit veszek.
Viszont van most is egy SSD-m egy Intel 320 G3 160GB.A kérdésem pedig az lenne, hogy lesz valami szemmel látható különbség a kettő között mind Boot időben mind a programok futtatásában?
Továbbá mennyire biztonságos egy SSD-n a Firmware frissítés? Csak mert jött már ki a Vertex 4 sorozathoz Update.
-
Tirexi
addikt
Erre valaki?
-
Tirexi
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #666 üzenetére
Értem THX a választ.
A teszt szerint itt igazából némi gyorsulás tapasztalható csak.
Akkor is rakjam fel? Vagy elég az alap is?
Nem nagyon szeretnék később az FW miatt egy Win reinstall-t ha netán valami hiba lép fel a dologban.Végül is alaplapi BIOS frissítéseket is csak akkor javasolják ha a rajta lévővel gond van.
-
Tirexi
addikt
Hát elég durva PC-s fejlesztés előtt állok és akkor már az SSD is legyen új.
Igazából a Vertex 4-en lenne az OS plusz a gyakran használt programok, az Intel meg menne a Steam-nek és a játékoknak.Viszont van itt még egy kényes téma:
A RAID.
Hogyan kell egyáltalán egy ilyet létrehozni? Úgy hallottam, hogy van ennek több fajtája is.
Engem a sebesség összeadós dolog érdekelne.
Valaki azt mondja növekszik a boot idő mert előbb ellenőrzi a lap a köteteket vagy mi.Ez mennyire bevált dolog? Láttam már több embernél is RAID-be 60GB-os SSD-ket.
És nem mellesleg megéri-e a befektetést a plusz sebesség vagy még itt is csak elenyésző a különbség? -
Tirexi
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #670 üzenetére
Magyarán szólva megpusztul? De azért a garancia attól még él rá nem?
-
Tirexi
addikt
Hali.
Erről az SSD-ről véleményetek?
SAMSUNG 840 EVO Basic 1TB 2.5" SATA3
Jobban mondva az EVO szériáról?
-
Tirexi
addikt
válasz Rypejakten #14483 üzenetére
Meguntam a winyókkal való játszadozást. Hangosak és hamar tönkre mennek. Legalább is amik nálam megfordultak. (WD és Samsung)
1TB-os Samu szolgáltatta a tárhelyet a játékoknak és most helyette lesz egy 1TB-os SSD.
Így minden problémám megoldódik végre. A Win egy 128-as Vertex 4-en lesz továbbra is.Szal, hogy a kérdésedre röviden tömören válaszoljak: Játékoknak lesz.
Holnapra elvileg már itt lesz.
(#14484) Qru:
Köszi.
Azt hiszem jó választás lesz.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Rypejakten #14488 üzenetére
3 év gari lesz rá. Ha 3 évet bír nekem már megérte.
Meg nem kell szét terhelni és be kell tartani az SSD előírásokat. Ennyi a titka.(#14486) Qru:
Mai napig 100/100-as az első szériás Intel SSD-m. A tesóm gépébe fut és semmi baja nincsen.
Az 1TB WD Black HDD amit nem rég vettem vadi újan (új széria) bírt kemény 3 hónapot... Meghalt. Nem olvas csak kattog.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Fryskitt #14500 üzenetére
Anno a Vertex 4-re is ezt mondtátok, hogy nem ismeritek és nem tudjátok milyen.
Ennek ellenére én még is azt vettem. Nem bántam meg. Baromi gyors.
Nem kell félni az újtól.. ha senkinek nem ajánjátok az új szériákat csak a régieket akkor ennyi erővel nincsen értelme egyáltalán valamit is megkérdezni a topic-ban. Elég kiírni az összefoglalóba, hogy vedd a régit. -
Tirexi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Politika
- Manjaro Linux
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest