- Milyen széket vegyek?
- Dell notebook topic
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter9228
aktív tag
-
-
peter9228
aktív tag
válasz zenonn87 #19278 üzenetére
Ki kell cserélniük. Említsd meg a Fogyasztóvédelmet, egyből más lesz az álláspontjuk
" Kipróbálhatjuk-e, használhatjuk-e a terméket az elállási határidő alatt?
Természetesen igen, hiszen pontosan ez az elállási jog lényege, hogy a 8 munkanapos határidő alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére, tehát a csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez (kivéve CD és DVD lemezek esetében)."
Forrás: [link]Szerk.: Persze csak 8 munkanapon belül.
[ Szerkesztve ]
-
peter9228
aktív tag
válasz Baggio04 #19189 üzenetére
Szerintem is kell az a 64 GB. Nálam most így áll: [link]
Ez kb. egy hetes Windows, igaz nem 7, hanem 8. Telepítettem egy böngészőt, egy Office-t és a Visual Studio-t (ez most csak 3-4 GB helyet foglal). Szóval szerintem a 64 GB a minimum, azon már el lehet férni, ha tényleg nem kell sok program.[ Szerkesztve ]
-
peter9228
aktív tag
válasz Ice&Lime #18987 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Nem tudom hogy sikerült neki ezeket észlelnie, amikor le volt tiltva a biosban... Azt hittem az SSD van több felé osztva. De így már jó, csak az SSD-t látja.
Beállítottam az AHCI-t is, és találtam mellette még egy opciót: [link]
Ezt így hagyjam? (a serial port1 address-re gondolok) -
-
peter9228
aktív tag
Érdemes kicsivel többet rászánni és valami komolyabbat venni a Crucial M500 helyett? Főként irodai használatra lesz: office, virtuális gépek, visual studio, böngészés, stb. Nekem elégnek tűnik az M500 is, de ha sokkal jobbak a kicsit drágábbak, akkor azon a pár ezren ne múljon.
[ Szerkesztve ]
-
peter9228
aktív tag
Én is egy SP920-at rendeltem, ma hívtak telefonon, jövő hét csütörtökön jön. Egy próbát megér, ha meg nem jó vele valami ott a 7 napos elállás joga.
(#18674) jakos73
Valamit megint elnéztél, mert half-size kell. Én ilyet hazai boltban még nem láttam. Ez a különbség: [link][ Szerkesztve ]
-
peter9228
aktív tag
Az Adata SP920 (256GB) mennyire ajánlott, van 30k alatt jobb ajánlat?
-
peter9228
aktív tag
Sziasztok!
Egy Dell Vostro 5470-be keresek mSata SSD-t, de ugye csak a "half-size" megy bele. Csak Amerikában találtam, ahonnan a szállítás annyiba kerülne mint maga az SSD... Szerintetek érdemes szervizeknél körbekérdeznem, hátha tudnak hozni, vagy esélytelen?
Ha nem sikerül ilyet szereznem, lehet a HDD helyére teszek egy SSD-t. A HDD úgyis csak otthon kéne, ott meg egy külső tokban USB3-al elvileg elég gyors lenne akár játékra is. Ez így szerintetek mennyire lehetne használható?
Köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- WD Red Pro és Plus NAS HDD-k! 2TB! bontatlanok!
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest