Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz josipov #15825 üzenetére
V300 nem jó komolyabb igénybevételhez. Inkább KC300 vagy HyperX 3K.
Inkább a gépbe vegyél memóriát és a SWAP -et csökkentsd le vagy kapcsold is ki.
Egyébként ha még is szeretnéd, akkor mehet a vinyóra.Lehet bele tenni még egy SSD -t csak feleslegesnek érzem. Bár a SWAP SSD ről is gyorsabb mint vinyóról ez fix. Ezt te döntsd el, de inkább egy nagy vinyó mint kis SSD.
A rendszernek elméletileg 32bites felállásban elég 32Gb, de az igen szűkös. 60-64GB már elég lehet, de nem sok hely marad szabadon így sem. A 120-128 -as kategória ami kényelmesen használható.
Szóval 128GB SSD + HDD felállást javaslom.
Garsza:
Leírtam a HSZ elején, hogy szerintem nincs, nem véletlenül drágább, de a HyperX van a legközelebb talán.
Ne floodolj és a hsz vadászatot se díjjazuk! Ha 5 percen belül kiegészítenéd/módosítanád a hsz-ed akkor használd a szerkesztés gombot.
[ Módosította: Qru ]
-
czanga
őstag
válasz josipov #15825 üzenetére
Két SSD Raid tömbbe való egyesítése alig hoz észlelhető, és lényeges eredményt, így ettől szerintem eltekinthetsz.
Anandtech weboldala már alaposan kifejtette egy cikkben, ami itt a topicban valahol linkelve is van, miszerint a TLC-s SSD-ktől való félelmünk nem épp megalapozott, illetve ahogy olvastam itt, és sok helyen, inkább a vezérlő chip megy tönkre elöbb, és az okozza az SSD pusztulását.Amennyiben jól vagyok értesült.
Ettől függetlenül munkára talán gy 5 év garanciával kecsegtető Samsung 840 pro-t mondanám, de ha nem költenél annyit rá, akkor 840 EVO az én favoritom.
Remélme tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest