Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Kindle
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
Eddig úgy volt hogy az új gépembe új SSD-t veszek, de ezt elolvastam és szerintem meghagyom a régit.
[link]
2,5 éve használom, mondjuk nincs agyonírva, de talán jobban megbízok mint egy újban.==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
TeeJay
félisten
az a baj hogy a HDD nem bírja az egyidejű gyors le és feltöltést is...
ráadásul mivel a töredezettség elkerülése miatt előre le kell foglalni a fájlokat rajta
egy 30-40gigás cuccnál megfogja a HDD-t percekre
SSD-nél pl még ezt is ki lehet hagyni mert olyan hogy töredezettség nem létezikazt persze még nem tudom egyidejűleg hogy bírja egy 850EVO a le és feltöltést de biztos 100x jobban mint egy 2,5" laptop merevlemez
a cache is nagyobb rajta a random írás és olvasás is 100x annyi mint egy merevlemeznek
igazából egyedül már csak az ár foghatja vissza azt hogy mindenki SSD-re töltögessen1TB 80ezer körüli áron még húzós
de ha fele ennyi lenne már nagyon sokan váltanának ráMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Viktor81
senior tag
Szia !
Bár nem engem kérdeztél, én szívesen válaszolok. Én például építettem egy teljesen passzív mini PC-t, aminek a hangja 0 a fogyasztása minimális az értéke (inkább az ára) pedig irracionálisan magas. Nem fogok beletenni egy "eléggé halk" merevlemezt, mert akkor az egésznek semmi értelme és megmaradhatott volna a korábbi konfig, amiben csak a tápban volt egy ventilátor + egy eléggé halk merevlemez. Mivel úgy éreztem, megtehetem, a lehetőségek szerinti legjobb komponensekből raktam össze a gépet. Hogy ez normális-e ? NEM. De a 10 millió feletti autók léte sem az, hiszen 6-7 millióért én olyan autót tudok, ami minden átlagos ember igényét kielégíti (ki kellene, hogy elégítse), mégis nagyon sok luxusautó fogy világszerte...
Viktor
[ Szerkesztve ]
-
PREM1Z
tag
-
törölt tag
Igen, szerintem is így a jó.
(#35359) worxland: Mondok pár játékot amikkel rendszeresen játszom: Company of Heroes 2 ~24 GB; Battlefield 3 ~ 34,5 GB; Battlefield 4 ~ 64,6 GB; Battlefield Hardline ~ 49,7 GB; Titanfall ~ 62,8 GB; Grand Theft Auto V ~ 64,5 GB, és még sorolhatnám...
majd ha lesznek 3-4 TB-os SSD-k 30-40K-ért mint HDD-k, akkor az SSD-ken lesznek a játékok. Egyébként volt korábban is téma, hogy van olyan játék, aminek 8, hogy SSD-n van e betöltési sebesség szempontjából.
-
törölt tag
A tárhely, nekem 120 GB-osnak is bőven elég, mert csak Windows 10 lesz rajta LibreOffice-szal, böngészőkkel, a játékok azok továbbra is a több TB-os HDD-ken fognak lenni. Jelenleg a 60-64 GB-os SSD meghajtóimon is fele hely szabad. Ugyanakkor olyan gépet tervezek építeni (Gamer konfig), ami eleve 16 GB-tal fog debütálni, de a cél a 32 GB RAM. UPS van, hiberfil.sys kikapcsolva.
Az M.2 PCIe a gyorsabb ha jól tippelem.
Viszont még nem tudom milyen alaplap lesz, azon felül, hogy AM4 foglalatú AMD, és valószínűleg ASUS márkájú, mert még nem jelent meg a platform.M.2 SATA esetében gondolom nem osztana szorozna a dolog, de így akkor várnom kell az új platform megjelenésére, ezzel az alkatrésszel is ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Re, tudtam valamit elcseszek
1. SSD rendben is van, 850EVO-t akkor a napokban meg is rendelem majd valahonnan.
2.SSD-nél módosítok, mert a laptop tartalmaz 1TB-os HDD-t amit nem akar kiszedni a laptopból, és csak M.2 SSD jöhet szóba.
Tehát:
- M.2 SSD-s, 240/250/256GB
- kb 35k...=> hát ez lehet karcsú lesz.
- Asus K751JK laptopba lesz
- Legfontosabb szempont, hogy videovágáshoz lenne használva (Adobe Photoshopp,Lightroom...)
- legalább 5 év gari.
- Nagyon gyors írási sebességErre sok lehetőség nincs , mert az alábbiakat találtam:
- ADATA SP900 Pro
- Plextor M6GV 256GB M.2 PX-256M6GV
- Crucial M2 MX200 250GB CT250MX200SSD6
- Samsung 250GB M.2 850 Evo MZ-N5E250BWEzenfelül bármit ajánlhattok, csak max ne 50k-ért hanem 40k-ig bezárólag.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
-
MrSealRD
veterán
Egy rövid ideje olvasom a topikot, hogy kicsit képbe kerüljek SSD-k frontján... De eddig egy biztos. Kötélből vannak az idegeid.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
vond
MODERÁTOR
Újfent köszönöm! Hasznos tanácsok.
Inkább a párhuzamos írás-olvasás, és az ideiglenes - általában kis méretű - file-ok gyors elérése a fontos, mintsem a szekvenciális tempó. Az adatok mozgatásánál meg sok esetben az egyes HDD-k, valamint a gigabites hálózat is lehet a szűk keresztmetszet.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
Köszönöm! Igazán sokat segítettél.
Akkor ezek közül választok a mostani gépekhez. Szerintem ADATA SX930 lesz belőle. Mégis csak többet kell venni, és annyira nem szállhatok el az árakkal.
Ha a jövőben új vasat állítok össze, akkor jól értem, hogy az ismert felhasználáshoz már érdemesebb M.2-es SSD-t venni? Ha igen, akkor itt melyik minősül a legjobb vételnek? Természetesen itt is értelmes kereteken belül.
Amúgy jól látod, üzleti/ipari cuccokra nincs keret. De szerintem komolyabb consumer példányokkal is jól elleszünk. És az a napi többszáz GB írás sem konstans. Van, amikor jóval 100 GB alatt marad per nap, de van, amikor bőven fölé is megy.
Az egy 240-es helyett két 120-as megfontolandó, csak a legtöbb gépben már így is szükősen lesz elérhető SATA3 foglalat. Max. veszünk PCI-E » SATA3 kártyákat. Ez működhet, ugye?
RAMdisk-re is gondoltam már a temp/scratch file-oknak, csak az a baj, hogy a sok videónál elég hamar nő ennek a mérete. Észre sem veszed és összejön 20-30 gigányi cucc. Ennyi RAM-ot meg fölösben tartani már elég nehéz mind pénzügyileg, mind foglalatilag.
(#35215) traktorgumi: Ez egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Bozsi80
tag
Igen, aprón (ott is inkább az újakat)...
A gari, annyira engem sem érdekel (3 vagy 5 év... max. 1 év és úgyis csere).
3 közül melyik a legjobb... 850 EVO, Savage, SP920?
Esetleg még... CRUCIAL BX100 250Gb?Ha sikerül elég gyorsan felkapcsolnod a villanyt, megpillanthatod a sötétséget!
-
jeni
félisten
Szia!
Korábban linkelted a HD Sentinel még 2 napig leszedhető ingyenes verzióját. A gépre felrakva problémát jelzett. Másnak is előjött ez?[ Szerkesztve ]
-
Crvsh3R
senior tag
Ezt így általánosságban írod a Kingston-ról, mint márkáról vagy egy konkrét típusra érted? Azért kérdem, mert szemezek egy KINGSTON 256GB KC400 SATA3 2,5" SKC400S37/256G-el és a honlapján írt specifikációja és a neten található néhány teszt alapján nagyon jó SSD. Ráadásul nagy sebességgel és TBW-vel rendelkezik és nem SandForce-os a vezérlője, mint a sokak által ajánlott Intel 535 vagy Kingston Fury széria. Ráadásul elméletileg 5 év garancia jár rá. Csodálom is, hogy a KINGSTON KC400 SSD-k nem szerepelnek az ajánlott részben, bár lehet azért mert elég új.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Tomy Yayo
senior tag
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
40-45 ezer HUF
2. Mekkora SSD-re van szükség?
min. 256 max. 512
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
Laptop (asus G551jw), sata3
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
asus g551jw laptop-alaplap
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
3 év minimum, 5 preferált
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
átlagos+1: nevezzétek át a topicot
+2: Nem várok választ, csak leírtam, hogy megnyugodjon a lelked. 1-2 adat (árfekvés pl.) kivételével benne voltak a korábbi hsz-emben is, csak nem pontokba szedve. Főleg, hogy megadtam a laptop típusát. Érdekes, valaki tudott válaszolni magas ló nélkül is.
+3: én is szoktam segíteni ha tudom a választ, olyan termékek topicjában, amiket használok, teljesen ingyen és bérmentve, szabadidőmben. Viszont csak mert valami nekem egyértelmű és/vagy le van írva még nem hajtom el érdemi válasz nélkül, sőt, még az orruk alá sem dörgölöm, hogy engem most isteníteni kell, mert rászántam 5 percet (se) a szabadidőmből egy válaszra, ami neki órák olvasgatása lett volna. Aki elmegy ételt osztani, az mindenkinek odaszól, hogy "becsülj meg ám, mert én ingyen vagyok itt"? Nem, mert önszántából csinálja a segítségnyújtás érzéséért, aki meg kapja az pontosan tudja. Ha meg nem tetszik, nem kell csinálni. Mert nem mindenkinek van ideje elolvasni litániákat, és gyorsan kell döntenie, és csak egy konkrét kérdése van, ami hozzáértőnek 2 perc. Vagy nem is ért minden mozaikszót, megnevezést, akármit a litániában, és inkább kérdez, mit tudom én. És most nem konkrétan erre az esetre gondolok.
Na mindegy, én kérek elnézést, és köszönöm annak aki érdemben ajánlott valamit. További Kellemes Húsvétot mindenkinek
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
elfelejtette
veterán
Egyébként csak viszonyítási alapnak írtam a #34728-as kérdésre, hogy tartósságban mi a különbség az Evo és a Pro között... Akkor az a kérdés, hogy a cikkek írója honnan vette a számokat.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
DragoX
tag
Persze, hogy elég. Az ~82GB egy nap.
Ennyit 2 hét alatt jó, ha írok rá nettel meg játékokkal... (telepítésekkel együtt)Értelem szerűen így az intel nekem nem éri meg a +5-6k-t. (pedig szimpibben néz ki )
Ha nincs más ár-érték arányban megfontolandó alternatíva akkor köszönöm a segítséget!
-
kano
nagyúr
Őszintén szólva engem az zavar az Intelben, hogy nagyon gyatra írási eredményeket produkált a teszteken. Én még csak ezért nem vettem meg (illette ugye ez is írási limites garis, persze tudom, hogy sokkal többet bír annál).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Emi1986
tag
Szia!
Az összefoglalót már átrágtam.
Adata 240GB Premier SP550-re is jár a plusz 2 év gari? Ha igen valaki tudna küldeni hozzá linket?Kingston V sorozat vezérlőjével nincs gond, cak visszabutította a gyártó és nem hozz a garantált 450mb/sec-es írás olvaási sebességet?
Üdv:T
-
csocs
tag
1.: jól tette.
2.: örülök neki. Ha a többi paraméter ilyen, furcsállom, hogy csak egy HDD van mellette. Töredéke az értéke akár csak a CPU-nak, GPU-nak, de pusztán a RAM-ot is vehetjük alapul.
3. ha megnézed a többi paramétert, nem szövegszerkesztésre való. Nem, nem fog elférni rajta, ha csak egy kicsit is kihasználja a konfigot.
4.: csak egy példa volt. -
kano
nagyúr
Jó kis gép, tetszett nekem is, csak akkor túl nagynak találtam. Most meg már nekem is 5.5"-os lapátom van.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
48.900 és 5 év garral adják. Akkor az lesz. Köszi a segítséget!
Ugye neked volt Lenovo k910-ed? Megvan még?[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Bocsánat, csak olvastam a topicban, hogy valakinek inkább s kisebb SSD/HDD kombót ajánlottátok.
Te is az Intel 535 480GB-ra gondolsz, hogy jó árban van vagy esetleg másra?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Köszönöm!
Lebeszélnél teljesen mondjuk egy Intel 535 480GB-ról is? (Valahogy nem akaródzik kivenni a DVD-t a gépből és külső HDD-ként is sokszor otthon maradhatnak a fontos adatok. )„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
törölt tag
Köszönöm az info-t. Nézegetve a 4k teszteket elmarad az 850 evo mögött. Ez picit nyugtalanít. De letesztelem, majd a mostani sdd-ket itthon és az alapján lesz fogalmam mire elég az Adata 4k sebessége. így látatlanban is megkockáztatom, hogy a duplája lehet az itthoniaknak. Az pedig kellemes lenne
-
törölt tag
Bocsánat, elfelejtettem írni, hogy személyes okból samsung-ot nem veszek. Esetleg valami más hasonló paraméterekkel?
Picit hajlok az alábbi felé:
ADATA 240GB XPG SX930 - ~28k
Ugyan 3k-val több, mint akartam, de az 5 év garancia hízelgő. Bár nem tudom 4k műveletekkel mit produkál. -
Viktor81
senior tag
Szia !
A "magyaros szarrágást" arra értem, aki úgy vesz 25 ezerért valamit, hogy 5 év múlva mennyiért fogja eladni. Akinek nem inge... A véleményedre vagyok kíváncsi és a vitát én is lezárom, de nem azért, mert igazat adok Neked, hanem, mert ez a téma valamiért Téged érzékenyen érint és nem akarok komolyabb veszekedést, szóval most vettem egy 850 PRO-t és az általad elmondottak alapján ez hibás döntés volt és jobban jártam volna egy ADATA-val ?
Viktor
-
Viktor81
senior tag
Alapvetően én a 850 EVO-ra gondoltam, amit bár nem írtam, de rá jár 5 év és 75TBW, illetve ez merül fel mostanában, mint kiszemelt. Tudom, hogy mik a TLC hátrányai, de a 850 EVO jelentőset lépett előre a 840-hez képest "ellenállóságban". Viszont én hibáztam, amire Te kegyetlenül lecsaptál és összehasonlítottál kettő eltérő technológiát. Amire céloztam, hogy teljesen mindegy íráslimites-e az SSD, ha ugyanannyit írunk rá, ugyanannyira lesz lestrapált feltételezve, hogy azonos típusú NAND-ot használ. Az általad linkelt teszt is 500-700 TB-ok után mutat hibákat. Könyörgöm ! Ha egy SSD megért ennyi írást, abból még pénzt akarunk kihozni ? Ezért nem értem az egész vitát. Vesz valaki egy 25-28 e Ft-os SSD-t és nem elég neki 75 TB limit, mert mi van ha 6 évesen el akaja adni ? Mi ez, ha nem igazi magyaros sz@rrágás ? Ha nincsen rajta limit, akkor 300 TB írással valakinek még eladja 15 ezerért és veri a mellét, hogy 5-6 évig 10 Ft-ért használt egy terméket ? (ráadásul nem rendeltetésszerűen) Akinek nem elég pl ez a 75 TBW, az ne akarjon már 25-ért SSD-t venni ! Ahogyan már írtam, ez olyan, mintha venne egy Opel Astrát, kijárna vele a határba szántani és még kikérné magának, hogy ezt az autó nem bírja. Ott van a 850 PRO, ami az egyik legjobb SSD most a piacon (a kategóriában) és arra is "csak" 150 TBW van, akkor ezen logika alapján azt sem lehet megvenni és jobb az ADATA, mert ott nem adtak meg limitet ? Nem kicsinyes ez kicsit, hogy azt keressük, hogyan lehet szélsőséges felhasználással sok-sok év után is úgy ügyeskedni, hogy még mi járjunk jól ? Komolyan nem értem ! 5 ezer Forint / év ! A mai fiatalok 70 %-ánál ez nem fedi a heti cigarettát, egy hétvégi bulit (a füvet még nem is említem) és sokalljuk 1 évre ? Vagy a 28 ezres limitmentes ADATA 5 év múlva eladható 20-ért ? - így sem tudom elfogadni, de legalább megértem...
Viktor
Ui.: úgy látom, miközben ezt írtam, másnak is feltűnt, hogy szándékosan torzítasz, vagy értetlenkedsz. Becsülöm a oldalon végzett munkádat és elismerem a szakmai felkészültségedet, de jelen esetben az érvelésed számomra nem elfogadható.
[ Szerkesztve ]
-
worxland
addikt
Eddig hallgattam, de most már tendenciózusan tódítasz.
A tesztben egy darab ADATA sincs, se 850 EVO.
És ne hasonlítsunk össze 16 nm-es ADATA SX930-at 20-24 nm-es más MLC SSD-kkel és végképp ne hasonlítsunk össze 21 nm-es 2D TLC-t (840 EVO) 40 nm-es 3D TLC-vel (850 EVO).
A gyakorlat azt mutatja, hogy a 850 EVO igenis felveszi terhelhetőségben a versenyt még a 20 nano-s MLC-kkel is, nemhogy az új 15-16 nanosokkal. A Samu nem volt hülye, nem véletlen adott feleannyi garit a 850 EVO-ra, mint a 850 Pro-ra, amiről mindenki azt mondta, hogy minimum kétszer annyit bír, mint a sima 2D MLC-k.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Viktor81
senior tag
Szia !
Nem úgy értem, amit írtam, hogy a használati értéke 5 év múlva 0 lesz, hiszen pl. nekem az Intelről ma ugyanúgy indul a rendszer, mint 2009-ben. Azt próbálom elmagyarázni, hogy 25e Ft-os termékről (számítástechnikai !) beszélünk, ami 5 évig garantált. 5e Ft/év. Semmi, 0. Ki vesz most valamit úgy, hogy 25, vagy 28e csak azért, hogy 5 év múlva 5 vagy 6 ezret kap-e érte, HA el akarja adni ? Ha normálisan használja, nyugodtan mehet néhány év múlva a család valamelyik gépébe. (én is így tettem nemrég 2 128GB-s SSD-vel). Ettől még nem állítok égbekiáltó baromságot, ha azt mondom egy 30 e Ft-os számítástecnikai termék 5 év alatt kiszolgálja az árát. Az íráslimitnek pedig végképp nincsen köze ahhoz, "mennyire van leharcolva". Ha valaki abnormálisan használja és napi 70GB-ot torrentezik le rá, 5 év múlva pontosan úgyanolyan leharcolt lesz a limitmentes ADATA, mint a limites Samsung...
Üdv.: Viktor
-
félisten
2 kiegészítés (ami 320/520/525/530/535 esetére is igaz)
1. Nem nullázódik az MWI, hanem 1-en megáll
2. A B5 vagy K5-re végződő modellszámú verzióknál nincs MWI korlátozás semMindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
mzso
veterán
Kösz a felvilágosítást!
Nekem is hasonló sejtéseim voltak.
Most teszteltem egy kicsit a Sentinellel: Megnyitottam jó sok lapot Firefoxban (több folyamatú módban) hogy legyen lapozófájl használat (12-14GB). Elég gyászos volt. Negyed órára befagyott 100% lemez kihasználtsággal. Az adatátviteli sebesség meg csak hébe-hóba növekedett meg 100MB/s környékére vagy fölé[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
én mindent elhiszek bemondásra, úgy hozott a gólya.
de ha esetleg, mondjuk megajándékoznál stopperórás méréssel, hogy mit tapasztaltál és mit nem, melyik programmal és milyen alkalmazások mellett, milyen hardverkörnyezetben. az nem vita. max tapasztalat.
egyébként én a prohardveres teszteknél sem veszek észre évek óta olyan nagy difiket winboot/újságírói programcsokor/game/stb. betöltés részeken. a bencsmarkokat meg hagyjuk.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
vagy nem. mert ugye ez meg a másik lehetőség. lásd lentebb. mindennapi használatban még egy svp125 és v300 is alig különbözik nekem egy e4300-ban 2,4 ghz-es c2d, 6 giga rammal, pedig azért van köztük technológiai szakadék.
pedig napi szinten 6-8 órát megy a laptop.[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Köszönöm a válaszod. A Samsung 850 pro direkt maradt ki a felsorolásból?
Valami gond van vele?Nézegettem az árakat, Lec-től ~35k-ért tudnám beszerezni. Ez az ár még pont elfogadható lenne számomra.
Ocz Vector 180: Tesztben nem szerepelt rosszul, viszont drágább mint a 850, nem tudom megéri e a felárat a 850-hez viszonyítva.
Plextor M6 Pro: 40k felett van, ez már túl van a fájdalomküszöbön sajnos.
Intel 730: Tesztekben nem voltak elájulva tőle.
Adata-ról nem találtam tesztet ami összevetné a 850pro-val.
Esetleg a SanDisk Extreme PRO még szóba jöhet.THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
fardem
aktív tag
igazad van amúgy csak op rendszer alá kell, semmi munka nincs végezve rajta, vágás vagy egyéb meló, szóval ideális nekem.
én is vaccilláltam a kingston hyperx fury-n, de végül samsung mellett döntöttem. le kell adni a voksod valamelyik mellett, mert ha nem, akkor sosem lesz ssd-d. végtelenségig olvasgathatsz teszteket és sosem leszel okosabb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest