Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Ezt mindenki döntse el maga.
Nálam az a minimum is csak azért van mert van.
Sem 8 sem 16 sőt még 12 GB sem találkoztam átlag felhasználás szintjén azzal hogy a win kiabál nincs virt memó adjál kérek pls..Ismétlem átlag felhasználás szintjén.
Valószínűleg nem igénylem ezért nem veszem észre, hogy HDD-n van az a kis méretű swap file.Személyem annak a híve, hogy az SSD ha már megvettem, akkor ha lehet ne pocsékoljam el, fölös írások-ra csak ami tényleg szükséges.
UI:
Anno és most több gépen van beállítva hogy nem az SSD-n van a swap file persze lehet rá tenni mindenki szíve és joga
De annyit nem vesztesz vele, hogy problémád legyen belőle hogy a HDD-n van átirányítva.Első SSD-m ami most még van és működik 2013 szept lett véve, és nagyon a szívemhez nőt.
Ha meghal eltávozik az örök bitmezőkre, vagy eltemetem a kertben, kint lesz a polcomon mindig friss művirággal
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest