-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
Jelenleg át kell lépni a laptophoz vivő utp kábelt, ezt akarom megszüntetni, de az asztali gépemen meg akarom hagyni a kábeles elérést. Szóval amit leírtál, aszerint működik így is a rendszer. A laptopba pcmci kártyát, vagy usb-t érdemes venni? Van konkrét olcsó páros, amit tudnátok ajánlani? Mondom, sajna még új nekem ez a téma. Valamikor betárcsázós netem volt, azóta kábeles, így nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel. THX
-
Pipó
őstag
Sziasztok! Eddig soha nem használtam wifi-t, az otthoni hálózatot kábeles routerrel meg tudtam oldani. Új lakásba költöztem és itt nem tudok furkálni. T-com kábelnetem van, a kábeles routert használom, de az egyik szobába a padlón fekszik a kábel, amit szeretnék kiváltani úgy, hogy a fő gépem továbbra is a kábel routerről kapja az adatot.
Megoldható az, hogy a kábeles routerről viszek egy szálat a wifi routerbe bemenő jelnek és azt használa a másik gép? Ezt be lehet-e konfigurálni és melyik gépen kell?
Ez a másik gép egy laptop. Van különbség pcimaci és usb vevő között, melyiket érdemes beszerezni? (egyik sincs jelenleg)
Végül, ha működne a fentieknek megfelelő rendszer, mit ajánlanátok, mit vegyek? Nem kell irdatlan sebesség, 5 Mbites a net.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest