-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz -secret- #27358 üzenetére
Én inkább BroadCom Chipset párti vagyok, így ASUS RT-N10U, RT-N12 D1, Linksys E900 az alsóbb, olcsóbb kategória!
Charlie, ezek jók 10M-es ADSL-hez is például...
Semmi közöm hozzá, nem az enyém, érdekelt sem vagyok, csak nagyon csendben jelzem, ha esetleg érdekel, itt az apróban is láttam ezek közül, még másfél év bolti garanciával routert!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz -secret- #27361 üzenetére
A leírtak közül bármelyiket... Az ASUS RT-N10U például USB-s, amire esetleg rádughatsz egy HDD-t, így a maga erőforrásaihoz mérten akár torrentezni is képes, önállóan, gép nélkül, de FTP szervert is futtathatsz rajta! Az RT-N12 D1 2x5dBi antennás, 300Mbps-s WiFi-s, bár 10Mbps net és egy telefon esetén ennek sok jelentősége nincs! A Linksys meg egy harmadik lehetőség...
TP-LINK-et meg egyszerűen én nem ajánlom senkinek, mert nekem rossz tapasztalataim vannak vele, amiket több ismerősöm is megerősít! Egyikük épp tegnap dobta be a törölközőt, és úgy döntött, hogy mennie kell a WDR4300-nak, ami nem épp alsó kategóriás TP-LINK, a helyére meg jön majd egy RT-N66U! Mióta megvan neki, csak a szopás van vele, két naponta lefagy, elérhetetlen lesz, csak a reset segít, stb... Persze vannak akik ezt a véleményem nem osszák, vagy akár a tapasztalataik is mások, ezzel nincs is semmi gond, nem akarok én senkit sem győzködni, mindenkinek megvan a saját véleménye! Nyilván Ők is van amit ajánlanak, van amit nem, ez mindenkinek a maga döntése! Így aztán Téged sem foglak erről nagyon győzködni, tőlem vehetsz TP-LINK-et is, ha az szimpibb, nekem attól nem lesz rosszabb!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz -secret- #27367 üzenetére
Ehhez a net sebességhez, és egy telefonhoz teljesen mindegy, azt már Neked kell eldönteni, hogy inkább az USB portot, vagy inkább a 300-as WiFi-t és a 2x5dBi antennát részesíted előnyben! Hardver tekintetében ott sincs lényeges eltérés...
http://code.google.com/p/wl500g/wiki/Devices
Mindkét típus 300MHz, 32MB, 8MB paraméteres, CPU, RAM, Flash tekintetében, ugyanolyan custom firmware támogatása van, szóval innentől akár sorsot is húzhatsz ez ügyben!
Így van, az RT-N12-n nincs USB port!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest