Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz Beri #7232 üzenetére

Hát azért 30e+-ért ez már drága.
    Én (ha kellene, és ha lenne rá pénzem) valószinűleg ezt venném, most is egy WL-500gP V1-em van. :)
    Torrentkliens igazából nem kell, legalábbis nem mondták unokatesómék, csak láttam az N-13U-nál hogy elvileg van benne, csak annyira akartam rákérdezni, hogy ebben már alapból használható-e (nem úgy mint ugye az, amit alapból a WL-500gP-hez adtak...).
    De custom FW nem hinném hogy kell nekik, annyira nem is értenek hozzá.
    Meg laptopjuk van, ahol a fogyasztásban már nem lehet túl sokat megtakarítani, ha a routerrel töltesz le. Viszont azért mégiscsak bonyultabb, és hosszadalmasabb (elöször a routerre kell letölteni,stb.) a routert használni erre.

Seed-elni meg nincs sok értelme otthoni nettel eleve (na jó Digi esetleg), egy havi 4e-s seed szerverrel annyira fel tudja javítani az arányát, hogy utána több évig nem kell ezzel foglalkoznia. Legalábbis nekem most így sikerült. :)

A nyomtatómegosztás is kérdéses, csak eszembe jutott, hogy esetleg jól jöhet, aztán mondanám nekik, hogy van ilyen lehetőség, enélkül van X Ft-ért egy; ha tudja, akkor meg Y forint, kell-e. Aztán megmondják akkora árkülönbségért kell-e. De ha 30e-t mondok Y-ra, akkor biztos nem fog kelleni. :U

Alkalmazáspriorizálás helyett "klienspriorizálás" (magyarul hogy egy adott gép max. valahány MBit-et kaphat meg; tökmindegy, hogy milyen alkalmazással) kellhet, de egyenlőre ez is csak az én ötletem.
    De bíztam benne, hogy 2010-ben ez már az összes N-es routerben benne van, de akkor ezekszerint sajnos tévedtem. :(

törölt tag

válasz Beri #7232 üzenetére

dd-wrt alatt még nem igazán megy a nyomtatómegosztás az n16-on. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák