Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Hát azért 30e+-ért ez már drága.
Én (ha kellene, és ha lenne rá pénzem) valószinűleg ezt venném, most is egy WL-500gP V1-em van.
Torrentkliens igazából nem kell, legalábbis nem mondták unokatesómék, csak láttam az N-13U-nál hogy elvileg van benne, csak annyira akartam rákérdezni, hogy ebben már alapból használható-e (nem úgy mint ugye az, amit alapból a WL-500gP-hez adtak...).
De custom FW nem hinném hogy kell nekik, annyira nem is értenek hozzá.
Meg laptopjuk van, ahol a fogyasztásban már nem lehet túl sokat megtakarítani, ha a routerrel töltesz le. Viszont azért mégiscsak bonyultabb, és hosszadalmasabb (elöször a routerre kell letölteni,stb.) a routert használni erre.Seed-elni meg nincs sok értelme otthoni nettel eleve (na jó Digi esetleg), egy havi 4e-s seed szerverrel annyira fel tudja javítani az arányát, hogy utána több évig nem kell ezzel foglalkoznia. Legalábbis nekem most így sikerült.
A nyomtatómegosztás is kérdéses, csak eszembe jutott, hogy esetleg jól jöhet, aztán mondanám nekik, hogy van ilyen lehetőség, enélkül van X Ft-ért egy; ha tudja, akkor meg Y forint, kell-e. Aztán megmondják akkora árkülönbségért kell-e. De ha 30e-t mondok Y-ra, akkor biztos nem fog kelleni.
Alkalmazáspriorizálás helyett "klienspriorizálás" (magyarul hogy egy adott gép max. valahány MBit-et kaphat meg; tökmindegy, hogy milyen alkalmazással) kellhet, de egyenlőre ez is csak az én ötletem.
De bíztam benne, hogy 2010-ben ez már az összes N-es routerben benne van, de akkor ezekszerint sajnos tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest