-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Sikerült megoldani a problémát...ne kérdezzétek hogy hogy, de fel tudtam úgy rakni a CM Hyper 212+ hűtőt úgy, hogy ne működjenek a B-csatornák a RAMnál
Miután próbaként leszedtem, hiba nélkül indult, úgyhogy most sikerült úgy felrakni (ugyanúgy, csak az alaplap mögül egy távtartót lehagytam először), hogy menjen..
-
Strix Aluco
aktív tag
Sziasztok!
AMD A8-5500-zal kapcsolatos memória választással kapcsolatban kérdeznék. A leendő gépet netezésre, néha egy-egy kisebb gépigényű játékra használnám. Ugye az APU-nak fontos a frekvencia is: melyik márka az, amivel bevállalhatok egy minimális feszültségemelést is, és stabilan fog menni? (1333>1600, esetleg 1866 MHz)
Illetve, 2*2 GB elég lehet, vagy inkább vállaljam be a 2*4-et? (nagyon felmentek a RAM-árak november óta, máskülönben nem vacillálnék).
Köszönöm!
-
szeva000
addikt
Éssss milyen proci mellé raktad?Nekem volt ilyen LP corsair 1866-ban és ment símán dualban ivy mellett.(itt van az a probléma,hogy minden sz*r chipet felraknak corsair-nál,éppen ami van occsón).Igaz most már én is single módban hajtom a ramokat mert a proci memvezérlője nem megy a kupaktalanítás óta.Sokat nem fogsz nyerni a dual chanel-el sem.Én sok beállítást kipróbálgattam,igazán jelentős eltérés nem lett.Így megálltam 2000MHz-nél single chanelben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rap, Hip-hop 90'
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- ASRock Z270 Pro4
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest