Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ggg1

    aktív tag

    válasz johnywalker #22441 üzenetére

    Ó, nekem eszem ágában sem volt vitát kezdeni, és mivel úgy látom, hogy most jön a személyeskedős rész, ezért be is fejezném. Kár, hogy nem tudunk erről kicsit beszélgetni, örültem volna. :-( Na summa summárum, annyit írtam, hogy a magasabb frekisnek árult ramok eleve gyorsabb válaszidejűek, és ezért olyan alaplapokban, amik csak alacsonyabb órajel-frekvenciát támogatnak, sokkal jobb időzítésekkel fognak menni alapból, gyárilag, minden tuning nélkül, ezért van jogosultsága a magasabb frekisnek árult RAM-oknak a csak alacsonyabb frekit támogató alaplap-cpu konfigurációkban.

    Ez volt a lényegi mondanivalóm arra, amit írtál, hogy szerinted nem érdemes 1866-nál nagyobb ram-ot venni vagy csak OC tuningba.

    Ezek után hozzátettem, hogy nálam még ennél jobb időzítésekkel is szoktak menni ezek a RAM-ok, ez volt a tuning rész, de ez már szervesen nem kapcsolódik a föntebbi, lényegi hozzászólásomhoz.

    Azt, hogy Te csak egy kis részére válaszoltál, egész pontosan úgy értettem, hogy csak erre az utóbbi zárójeles második részre, ami a tuningra vonatkozott. Az első, lényegi részre, ami a Te hozzászólásodra is a lényegi válasz volt, arra nem reflektáltál.

    De itt most ki is szálltam, bocs, hogy meg mertem szólalni, minden jót, viszlát.

Új hozzászólás Aktív témák