- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pH03N1xM
tag
válasz #95590400 #2866 üzenetére
En a HTPC-m alaplapjan levo hdmi kimenetet nyirtam ki egy sima kabelbedugassal (ereztem is, hogy raz), pedig a projektoron (az volt a kabel masik vegen) a fokapcsolo le volt kapcsolva (termeszetesen, foleg miota eszrevettem, hogy a szervizmenuben szamolja azt az idot is, amikor csak standby modban van), csak bedugva volt a tapkabel, htpc detto (igaz itt atx tap miatt valoszinuleg volt valami) - akkor meg kulon voltak betapolva, valoszinuleg potencialkulonbseg volt (akkor meg 2 kulon szunetmentesen voltak). Azota ilyen mokak elott mindent kihuzigalok teljesen es ugy dugom ossze oket. HTPC-ert nem volt kar (garis csere lett belole), de ha a projektor halt volna el, valoszinuleg fejbelottem volna magam (mivel mar nem volt garos).
Taros kabelmodem es netes megoldas/antennakabelezes iszonyu egyebkent (halistennek nalam nincs), de itt 2 utcaban is kinyirt minden gepet/tv-t amikor belenyalt egy villam a kornyekre
SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest