Hirdetés
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Tudtok mondani egy olyan szövegszerkesztőt(webszerkesztőt), amivel ftp-n lévő fájlokat több ember egyszerre tud szerkeszteni?
Arra gondolok, hogy ha megvan nyitva a fájl, és más valaki beleszerkeszt, akkor azt én látom, vagy egyből betölti
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel a billentyűk funkcióájt tudom módosítani.
Előre is köszi

Találtam, köszi

-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Egy normális letöltésvezérlőt tudna valaki ajánlani?
rapidshare premiumom van, szóval jó lenne, ha lehetne logint megadni letöltéshez, illetve ha firefoxban egy sima ctrl+c-t nyomva egyből átpakolná

Flashget-et próbáltam már, de nem igazán jött be, mert elég sokszor nem reagál arra, ha másolni szeretnék egy linket

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest