Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambudriver
tag
Sziasztok!
Olyan androidos programot keresnék ami a következőt tudja:
A telefonhoz bluetooth-on keresztül kapcsolódott hangszórót kihangosítja prezentáció közvetítésére. Az előadó telefonjával kapcsolódik a kis bluetooth-os hangszórómhoz, amit én 6-7 méterre kirakok az asztalra és azon keresztül hallják az előadást.
Van ilyen?Köszönöm a segítséget!!!
-
ambudriver
tag
Sziasztok!
Több ezer pdf-et kellene jpg-be konvertálnom, úgy hogy a file nevét ne változtassa meg. Utána az A4 -es méretet félbe kéne vágni. Milyen program lehet erre alkalmas? Tud valaki ajánlani valamit?Előre is kösz a segítséget!
-
ambudriver
tag
Sziasztok!
Olyan pdf nyomtatót keresek ami több kijelölt excel vagy word file-t kinyomtat pdf formátumba. Azaz: egy mappában kijelölök 10 excel-t, majd jobb gomb---> nyomtatás--->pdf nyomtató. A file-okat alapértelmezett mappába, az excel-file neveként menti pdf-be. Nem kérdez semmit. Remélem érthető voltam, nagyon köszi ha valaki tud segíteni...
-
ambudriver
tag
válasz
DrojDtroll #32550 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget. Sajnos ez a program modemet keres. Nekem van egy kis eszközöm amit ha a csatlakoztatok a telefonra majd a laptopom mikrofonjára akkor hallom a beszélgetést és akár rögzíteni is tudom. Csak mindez automatikusan kellene ha felveszem a kagylót.
Esetleg valami tipp?Köszi még egyszer!
-
ambudriver
tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes programot keresek, amivel a vonalas telefonom hangját rögzíteni tudom automatikusan (!). Hardver van hozzá, a mikrofon bemeneten van jel. Lényeg, hogy lehetőleg ne kelljen a felhasználónak csinálni semmit a felvétel készítéséhez, azaz hangérzékenyen induljon a felvétel.
Köszönöm a segítségeteket!
Zsolt
-
ambudriver
tag
Szia!
Igen belső LAN-on menne, bérelt vonalon. Van olyan üzlet ami másik városban van. A másik város irányában 2Mbit a sebességünk, szinkron. Amennyiben működne a program úgy megvennénk. 200$ -t szerintem megérne ha jól működik...Az ingyenes verzió olyan mint a fizetős, vagy a fizetőset töltsem le ami időkorlátos?
Köszi!! -
ambudriver
tag
Szia!
Nincs Office 365. Ez az Office SIP, ha jól értelmezem, olyan ,hogy a SIP szervert feltelepítem valamelyik gépre ami folyamatosan megy, majd a kliens gépekre felteszem a multi user video conference programot. Konfigurálom és működhet? Nagyon nagy vonalakban írtam, de erről van szó? Ha igen, magyar leírás van valahol? 2Mbit-es vonalon 4-5 userrel működhet?
Nagyon köszönöm a segítséget!!!
Üdv.: Zsolt -
ambudriver
tag
Sziasztok!
A cégemnél a főnökök kitalálták, hogy a PC-re telepített videokamerával és mikrofonnal, a helyi LAN-on (az Internetre ki sem megy), video-konferencia beszélgetéseket folytatnának.
Lehetséges ez? Van erre valamilyen megoldás?Köszi a segítséget!!
Zsolti
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Építő/felújító topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest