Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami konkrétan mindenféle felesleges kérdések nélkül másol a-ból, bé-be. Nem foglalkozik hosszú vagy szerinte olvashatatlan fájl- ill. mappanevekkel, hanem teszi a dolgát; másol. A Win7 intézője erre képtelen és lépten nyomon megkérdez minden balgaságot, erre viszont nekem nincs lehetőségem mindig ránézegetni, hogy éppen hol akadt el. TC sem jó erre a megoldásra, sajnos ő is nagyon kíváncsi. Egyszerre nagyon sok, a legkülönfélébb adatokat másolok gépről, laptopról külső hdd-re, hálózatra majd onnan vissza.
Dióhéjban: olyan program lenne nekem a ideális amin elindítok egy másolást, max kiírja mennyi ideig fog tartani és kész. Nem szükséges hozzá állandó felhasználói beavatkozás vagy felügyelet.
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
Üdvözlettel: DroneZ
-
DroneZ
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nocsak erről eddig nem is hallottam, de érdekes megyek ki is próbálom gyorsan. Köszi szépen skacok.
-
DroneZ
aktív tag
Üdv!
Létezik olyan szoftver ami egy fényképről képes felismerni a rajta lévő építményeket, helyszíneket valamiféle algoritmus alapján?
-
DroneZ
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott-e már valaki olyan programmal ami felismeri a gépen még fel nem lelhető betűkészlet avagy fontok nevét? Olyas valamire gondolok mint például a FineReader vagy FreeOCR. Amik felismerik ugyan a scannelt szöveget de nem tudják beazonosítani az adott betűtípust, nekem pedig inkább utóbbi lenne a fontos.
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EA Sports WRC '23
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest