Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem mondom meg, hogy melyik biztosítótól van szó, de régen Hungária Biztosító volt a neve.
Egyszerűen túlzásba viszik a bürokráciát

Amikor megkötöttem a biztosítást, akkor elektronikus kapcsolattartást jelöltem meg, ami akkor azt jelentette, hogy emailban küldik meg a dokumentumokat.
Aztán egy év múlva "fejlesztettek", az elektronikus dokumentumokat védett PDF formájában küldték meg, amihez a kódot ők adták (nem én választottam a jelszót), szerencsére viszonylag egyszerű volt a kód, mert a jelszókezelők nem tudták automatikusan beilleszteni, mindig nekem kellett beírni.
Aztán valószínűleg ezt nem találták eléggé biztosnak (ja, valaki ellopja a kódot és elolvassa, hogy elmaradásban vagyok a befizetéssel
), megint fejlesztettek. létrehoztak egy "portált".Ez kb. olyan, mint az Ügyfélkapu Tárhely, te csak egy értesítést kapsz, hogy üzeneted érkezett, de a hozzáférés sokkal bonylultabb, mint az Ügyfélkapunál. Ha be akarsz jelentkezni, akkor kell a felhasználóneved és a jelszavad, valamint egy létező biztosításod szerződésszáma. Ha ezen túljutottál, akkor sem enged be, hanem a regisztrációkor megadott mobilszámra küld egy kódot, amit még be kell írni.
Ha ezt megtetted, akkor jutsz be, akkor tudod elolvasni, hogy hátralékban vagy

Viszont ha én akarok nekik bármilyen bejelentést tenni, akkor rendelkezésre áll a posta és a fax

Sajnos nem tudem felmondani a biztosítást, én barom hűségidővel kötöttem

Új hozzászólás Aktív témák
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Projektor topic
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), megint fejlesztettek. létrehoztak egy "portált".