Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
A TC teljesen jó a célra, valószínű, nem volt bekapcsolva a dátum nem figyelése. 2 konkrét file összehasonlításánál ugyanis azt nem nézi, ezért tűnhetett a könyvtárhasonlításkor különbözőnek, mert ott meg igen.
#42265: Más nevű, duplikált file-ok keresésére nem jó, arra más programot kell keresni.
-
iguana
őstag
pedig a TC tökéletes erre (is)

biztos, hogy jól használód a funkciót?Parancsok->Mappa szinkronizálás->(új ablak nyílik meg) kiválasztod a két mappa elérési útvonalát és a szűrést (almappa, tartalom, dátum szűrés stb.)->Összehasonlítás és máris láthatod az eredményt: egyenlő, nem egyenlő, különböző (hiányzik), sorba rendezni tetszőleges oszlopok szerint stb.
rögtön szinkronizálni is tudsz tetszőleges irányba.több száz fájlra, mappára is használom, több nem is kell nekem.
-
mezis
félisten
Üdv.! Én egy BATCH programot szerkesztgettem ehhez. Régen volt, emlékeim:
DOS ablak, dir *.* /B > filelist.txt
Ezután valami ügyes szövegszerkesztővel dupláztam a fileokat minden sorban meg kiegészítettem valami hasonlóval: fc /b d:file.1 e:file-1 >> diff.txt Végül a kiterjesztést átírtam bat-ra.
(CD-re kiírt file-okat hasonlíttattam össze az eredetivel, bitenként, amikor ezt még nem tudta a Néró.)
Ha érdekel, megnézhetem a 15 évvel ezelőtti CD archívumomat. Úgysem hisz senki, hogy azok még olvashatők....
) -
pc360
addikt
A Total Commander egy olyan szörny a múlt századból, ami mindent próbál, de mindegyik funkciójára létezik jobb célalmalmazás. A fájlok összehasonlítása sem kivétel. A program egyetlen értelme kb. a megszokás, ami szerencsére nem mindenkit érint.

Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Byski Áramláskijelző.
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)