Hirdetés
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Dell Latitude laptopom van WWAN kártyával és SIM foglalattal. Erről megy a mobilnet. A korlátozás azért kellene, mert már többször beleszaladtam abba, h a mobilnet csomagomat elette valami, pl. egy fájlszinkron felhőbe, mert elfelejtettem lekapcsolni. Tehát pl. szeretném beállítani, h a felhők és pl. Windows frissítés csak wifiről menjenek. Bitdefender Total Security-m van és MAC szűrés pl. routeremnél be van állítva, ezt ismerem.
Én abban reménykedtem, h van olyan program, mint pl. mobilokon, h fogom és elhúzok egy kapcsolót annál a szoftvernél, aminél nem szeretném, h mobilnetet használjon és kész

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest