Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juharsirup
csendes tag
válasz
Nokedli92
üzenetére
Érthető, de egy ideje nem próbálgattam, illetve nem tudom, milyen funkcióját tették fizetőssé és melyiket nem. Egyébként én ezt úgy oldom meg, hogy az androidos fájlkezelővel (Solid Explorer v2 - messze a legjobb) felkúszok a Dropboxra, és onnan áthúzom az SD kártyára az albumokat. Tehát, ha nem is a Dropbox klienst használva, de a szolgáltatást kiaknázva másolgatok a telefon és a gép között sokszor. Több most nem jut eszembe. Biztos van jópár, több platformon is jelenlévő fájlszinkronizáló alkalmazás. Itt lehet még érdemes a témakörben kérdezned.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest