- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #34784 üzenetére
köszönöm erre gondoltam pontosan,csak leirni...
(elcseszett prog vizsga után eléggé szükszavú voltam)
nagyon félreértesz:
" Azt továbbra is nagyon sajnálom, hogy gmailről gmailra nem engedi meg..."nem tudom mit enged és mit nem, pár napja csináltam ilyet...
most vagy én értelek félrerettentöen mit szeretnél vagy te nem érted amit mi javaslunk -
andatti
senior tag
válasz
Háát, több észrevételem is van... (újra) /más néven felrobbanok.../
Ez már kabaré kategória nálam...
A javasolt dolog nem jött össze, mert szépen kiírta, hogy gmailból nem lehet... punktum.
A leírt dolgokat megcsináltam, de mivel nem találtam letöltési gombot rájöttem, hogy ehhez nekem kell telepítenem egy másik progit. Így leszedtem a thunderbird-öt, vagy mi a szöszt, ott rányomtam az üzenetek letöltésére, és már közel 1000 levél lejött a /jelzett 2005.10.-hótól/ közel 60 ezer levélből...
de
Így nincs webes elérés
nem mertem egyből törlésre állítani a gmailt, mert ha gixer van akkor elvesznének
sok levél krix-kraxos, azaz olvashatatlan
mindig felbukkan a jobb alsó sarokban, hogy épp hol tart, a gépet meg nem csak én használom, így több, mint ciki...Ráadásul így a c meghajtón vannak a levelek én meg épp mostanában akartam újratelepíteni a gépet, amit így nem tudok...
Talán egyszerűbb lett volna tényleg egy másik webes levelezőn ezt megoldani... De a yahoo angol és ott nem is találtam ilyet. A hotmailt meg írtam, hogy nem akarom.
Nekem az is kérdés, hogy most, hogy elkezdett letöltődni a gépemre, ha az egyik "nagy" levelezőn is beállítanám a pop3-at, akkor oda is le tudna-e töltődni az összes? /közel 15 Gb nyi anyag... / vagy csak egyszer engedi a gmail. Azt továbbra is nagyon sajnálom, hogy gmailről gmailra nem engedi meg...Szóval valóban tök feleslegesen lett egy ment fiókom. Bár, ha a másik gmail-omat sikerült volna használnom, akkor azzal meg az baj, hogy akkor az telik be...
(mint látható 10 év kellett hozzá, hogy beteljen...)Csináltam egy yandex fiókot, ami /3. helyezett egy top 10-es angol listán.../ 10 Gb-os és sanszos, hogy a drive nélkül talán beleférnék... DE Ez meg nem látja, hogy engedélyeztem az imap-ot a gmail-ben... Így nem csinál semmit.
A yahoo-t átállítottam végre magyarra, meg is találtam ami nekem kéne, de az meg nem csinál semmit, nem szinkronizál, nem tölt... és nem tudom, hogy mit rontottam el...
Jah, a jelszó itt azért érintetlen, mert korábban már mentettem (jelszó beírás után), így nem láttam értelmét újra beírni és menteni, mert korábban sem csinált semmit... -
andatti
senior tag
válasz
Köszi a részletes választ. Az email címes dolgot én is írtam (már később), hogy megtaláltam. Szóval KÖSZÖNÖM!
Holnap neki esek, vagy legalább majd próbálkozom, (36h munka után most nem menne...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest