- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Kernel #34376 üzenetére
Azért nem jó ez a megoldás (már próbáltam sajnos), mert néha nincs bekapcsolva a TV, és ilyenkor csak meg akarok nyomni egy gombot, hogy visszajöjjön TVről a Monitorra, mert ezzel a módszerrel vagy 2 gombot használsz billentyűzeten, vagy be kell kapcsolni a TV-t, hogy rákattinthassak az ikonra.
(#34377) genndy
Catalyst Control Center nincs fent, MSI afterburnert használok, de ez sem megoldás, mert Logitech billentyűzeten lenne + gomb, szóval nem Ctrl+shift+U, hanem egy speciális gomb, amit setpointba lehet beállítani.(#34379) csinglinglin
Jó programoknak tűnnek első ránézésre, de nem arra amire nekem kénede ránézek este ha hazaérek.
Nekem valami könnyed 5-6 soros VBS vagy akár AHK script kéne erre, csak arra nem jöttem még rá, hogy hogy ismertessem fel 100% pontossággal, hogy melyik monitoron vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- PS Plus előfizetések
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest