- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mancsy
tag
Hali!
Ha még emlékszel erre a videovágásos gondra, észrevettem egy érdekes dolgot.
Ha egy videó legelejétől vágok Avidemux-szal, a hang elcsúszik. Ha bárhonnan kivágok akármennyit, mondjuk a közepéből 30 percet, akkor teljesen rendben van. Számomra ez nem egészen érthető... Ráadásul próbálkoztam azzal, hogy akkor képkockánként léptetem az elejét (mert az is kellett volna), de még 500 után is mindig azzal jön, hogy error, nem keyframe.
Csak gondoltam leírom, hátha ez jelent valamit, az én "hogylehetez" megdöbbenésemen kívül :-) -
Mancsy
tag
Igazából az új fájlformátum ami zavaró, mert a rossz avidemux-os fájlt rendberakja a tsmuxer (40 mp alatt 900 MB-ot).
De ezt még egy 80 megás fájlnál is több, mint 15 percig kódolja a HandBrake MP4-be (és az eredeti fájl kétszeres méretére), pedig pont ezt akartam elkerülni, hogy ne legyen újrakódolás
A fizetős megoldás nem gond. De nagyon úgy tűnik, hogy újrakódolás nélkül nem fog menni?
Nem hiszem el, hogy ekkorát szívok egy hülye sorozattal, meg, hogy az Avidemux nem bír egy ilyet kiigazítani, stb... Á
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- LG LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kés topik
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 1
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest