- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
daninet #13094 üzenetére
Nekem simán ment a letöltő program használata (már amennyire a parancssorozás sima lehet...), össze is rakta egy ISMV fájlba.
Csak ennek a lejátszása problémás, a Microsoft Expression Encoder 3-ból nem is elég az ingyenes verzió hozzá.
De szerencsére nem kellett "egyéb megoldásokhoz" folyamodnom, mert eszembe jutott, hogy ez is fent lesz MSDNAA-n.Az MP4-be átkódolásra rákerestem, és csak egy módszert találni "Google-szerte", az mp4splitter-t.
Csak ez nem megy nálam.
Kiír valami hibát (megnézhetem megint, ha kell hogy pontosan mit), és ugyan létrehozza a fájt, de az lejátszhatatlan.
Te mivel, és pontosan hogyan kódoltad át ?Egyébként nektek is ilyen baromi lassú volt a videó letöltése az RTL szerveréről ?
Pedig a netem aztán gyors...
Ez mitől van, és nem lehetne valahogy gyorsabb letöltésre sarkallni ?
Mondjuk ha többmindent töltesz le, akkor gondolom lehet párhuzamosan, több parancssorban több rtldownloader-t indítva, nem ?(#13100) Atapi
Áh köszi, ez a parancssoros megoldás sokat tud könnyíteni a használaton.
Én is gondolkoztam rajta, hogy meg kéne csinálni, de gondoltam elöször el kell navigálni a program mappájába parancsokkal, aztán meg ennek a teszteléséhez meg kellett volna valami parancs, amivel az ablak nem tűnik el a lefutás után.
Korábban csináltam már ilyesmit, de ott úgy rémlik, hogy delay létrehozásához is egy külön programot kellett igénybevennem. Vagy van valami ötleted, hogy ezt a két dolgot ("képernyő megtartása", és delay) hogy lehetne megcsinálni a windowsba (akár csak a Win7-be, ha csak az tudná) épített parancsokkal ? -
atesss
addikt
válasz
daninet #13094 üzenetére
Király, köszi, akkor fel is rakom.
Az OrbitDownloader is hasonlóan csinálta amúgy, kb. 70 darabra osztva le lehetett volna tölteni elvileg (de még csak a ~25 perc negyedénél voltam, lehet egyébként lett volna több is), párszáz kb-os darabokban, meg is próbáltam egyet letölteni, egy 186 kb-os MP4 fájl lett, de lejátszani nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Túra és kirándulás topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest