- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Asztrofotózás
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
daninet #13094 üzenetére
Nekem simán ment a letöltő program használata (már amennyire a parancssorozás sima lehet...), össze is rakta egy ISMV fájlba.
Csak ennek a lejátszása problémás, a Microsoft Expression Encoder 3-ból nem is elég az ingyenes verzió hozzá.
De szerencsére nem kellett "egyéb megoldásokhoz" folyamodnom, mert eszembe jutott, hogy ez is fent lesz MSDNAA-n.Az MP4-be átkódolásra rákerestem, és csak egy módszert találni "Google-szerte", az mp4splitter-t.
Csak ez nem megy nálam.
Kiír valami hibát (megnézhetem megint, ha kell hogy pontosan mit), és ugyan létrehozza a fájt, de az lejátszhatatlan.
Te mivel, és pontosan hogyan kódoltad át ?Egyébként nektek is ilyen baromi lassú volt a videó letöltése az RTL szerveréről ?
Pedig a netem aztán gyors...
Ez mitől van, és nem lehetne valahogy gyorsabb letöltésre sarkallni ?
Mondjuk ha többmindent töltesz le, akkor gondolom lehet párhuzamosan, több parancssorban több rtldownloader-t indítva, nem ?(#13100) Atapi
Áh köszi, ez a parancssoros megoldás sokat tud könnyíteni a használaton.
Én is gondolkoztam rajta, hogy meg kéne csinálni, de gondoltam elöször el kell navigálni a program mappájába parancsokkal, aztán meg ennek a teszteléséhez meg kellett volna valami parancs, amivel az ablak nem tűnik el a lefutás után.
Korábban csináltam már ilyesmit, de ott úgy rémlik, hogy delay létrehozásához is egy külön programot kellett igénybevennem. Vagy van valami ötleted, hogy ezt a két dolgot ("képernyő megtartása", és delay) hogy lehetne megcsinálni a windowsba (akár csak a Win7-be, ha csak az tudná) épített parancsokkal ? -
atesss
addikt
válasz
daninet #13094 üzenetére
Király, köszi, akkor fel is rakom.
Az OrbitDownloader is hasonlóan csinálta amúgy, kb. 70 darabra osztva le lehetett volna tölteni elvileg (de még csak a ~25 perc negyedénél voltam, lehet egyébként lett volna több is), párszáz kb-os darabokban, meg is próbáltam egyet letölteni, egy 186 kb-os MP4 fájl lett, de lejátszani nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest