- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
CoolBoy323 #22430 üzenetére
-
cigam
titán
válasz
Mercutio_ #22398 üzenetére
A DIVXConverter igaz fizetős, de akár MKV-t is rittyent belőle, az általad kiválasztott kép és hangsávokkal.
-
cigam
titán
válasz
stranger28 #22270 üzenetére
-
cigam
titán
válasz
olivera88 #22262 üzenetére
Igen is meg nem is. Alapból 5GB tárhely jár hozzá ingyen. Viszont nem olyan "üres placc" amin mindenféle fájlokat tárolhatsz, mint a dropboxban. Sokkal inkább olyan mint a Live. Csak bizonyos fájlokat tolhatsz fel rá. (Keynote ’09, Pages ’09, Numbers ’09, PowerPoint, Word, Excel, TXT, CSV, and PDF) (Winre le kell tölteni egy kis progit, ami "felokosítja" ezeket a programokat a kezelésére, OSX/ios verziók meg alap ismerik)
-
cigam
titán
válasz
TigerCat #22259 üzenetére
EXIF-nek hívják képek esetén ezeket a + infókat. Nem táblázatos de elég sokat tud pl. a exiftoolGUI
-
cigam
titán
válasz
Thunderzolee #22068 üzenetére
Itt fel van sorolva 3-4 "legjobb"
-
cigam
titán
válasz
kenny123 #21977 üzenetére
MapKeyboard-al bármelyik billentyűt letilthatod, vagy új funkciót adhatsz hozzá.
-
cigam
titán
... olyan videoDVD-t tud készíteni, mint az asztali készülékek LP módja (352x264-es felbontás!), és freeware.
-
cigam
titán
Szerintem érdemes megnéznetek a Sony Vegas 11-es sorozatát.
Már a ~23k-ba kerülő Vegas Movie Studio HD Platinum 11 is kielégíti egy kezdő/otthoni felhasználó igényeit. A GPU csak az avc/h.264 kódolásban segít. A kereten kívül eső (~160k) Professional változat használja ki effekzetésre, vágásra is a GPU-t.
Bár nem GPU-s, de nagyon profi (és ingyenes!) a lightworks (Olyan filmekben is dolgoztak vele, mint a Király beszéde, vagy a most futó Hugó)
Esetleg olvasson a vágásról szakirodalmat. Nem árt ha tisztában van a plánokkal, stb... Többet ér mintha rádobna 2 "vagi" effektet.
-
cigam
titán
Egy olyan ingyenes progit keresek, ami figyel egy WEBoldalt (nem csak a főoldalt, hanem az aloldalait is)
Olyasmire gondolok mint a firefox update scanner pluginje, de egyedi programként, ff nélkül. -
cigam
titán
válasz
Core2duo6600 #21705 üzenetére
Ha jól rémlik a "driver"ben volt implementálva a PCL5, hogy a nyomi minél olcsóbb legyen, így lett belőle Win only, és ha a HP nem csinált hozzá drájvert (mert már nem támogatott forgalmazott...)
Esetleg ez a video segíthet.
-
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #21619 üzenetére
Nade mik ezek a kulcsok pontosan?
-
cigam
titán
Ez ebben a formában nem igaz. N+1 "belépő" telefon létezik amik nem tudnak kapcsolatot létesíteni számítógéppel. Ugyanakkor jó lenne ha a címjegyzéket gépen lehetne szerkeszteni menteni, netán klónozni n+1 kártyára.
Tippem szerint adtak hozzá a kis mini CD-n egy alap szerkesztő programot (meglepően gagyik). Igaz én csk 2-t próbáltam de bizonytalan volt maga a program és a szolgáltatásai is szegényeesek voltak.
Szóval ha elkeverted a lemezt, akkor elindulhatsz az USBchip alapján (http://www.zhangduo.com/udi.html)
Nekem ilyesmi van. Ha érdekel privátban átküldöm a driverét, programját.
-
cigam
titán
válasz
---Lasali--- #21433 üzenetére
Igen, virtuális hangkártyának hívják. Ez egy programhogy (driver) ami elhiteti a géppel, hogy van benne egy hangkárty. Szofveresen rákodheted a virtuális bemenetét az igazi kimenetére. A felvevőprogramban a virtuális vonalbemenetét kell kijelölni, és kész.
pl http://virtualsoundcarddriver.com/ -
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
Goatman #21337 üzenetére
Itt találsz jópát vbscript mitát, amik a háttérben futnak, és figyelik milyen USB eszközt dugsz a gépre. Nem is olyan régen én is faragtam egy olyant, ami figyeli a volume nevét. Ha 1ezést talál, lefutat pár dolgot.
Ha távol ál tőled a programbütykölés, akkor nézd meg a zentimo-t. Beállítható, hogy adott meghajtó csatlakoztatásakor milyen programok induljanak el, amik a mentés után akár le is választhatják a meghajtót. + 1000 más hasznos dologra is jó. (Kideríti mi fogja az USB eszközt(és akár be is zárja) amikor nem engedi vmi lecsatolni, stb ...)
-
cigam
titán
válasz
sfdrakex #21321 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy olyan technikai paramétereket mutat, amik lehetőséget adnak az elméleti összehasonlításra. De
Mi van ha egy 128kbps-os CD-ről rippeltet, összehasonlítunk egy olyan 320kbps-os mp3-al, amit rádióból vettek fel. Ha csak a mediainfóval nézed, a 320-as tűnik jobb vállasztásnak, pedig tuti, hogy az "eredeti" 128-as szebben szól. Vagy 128kbps mp3-»flac-»320kbpsmp3 konverziók sem ritkák.
Nem beszélve a különböző codec-ek hang/képminőségéről (n+1 paraméter, 1 vagy 2 menetes kódolás)Pl. Az audiochecker pont az ilyen összevissza konverziókat próbálja "leleplezni".
-
cigam
titán
válasz
jagada #21309 üzenetére
Benne van az oldal forráskódjában:
http://www.sitv.hu/upload/flash/video/carving_sorozat_masodik_resz_logozott_NEW.flv -
-
cigam
titán
válasz
geprombolo #21228 üzenetére
mivan ha utólag töltöd fel a táblázatot? + Az összesítés képlete attól is függ, hogy mit akarsz kihozni belőle ;-)
-
cigam
titán
válasz
#20584850 #21134 üzenetére
mp3directcut
Betöltöd, normalizálod, elmented. (Mindezt úgy hogy elmarad a de-kódolás) -
cigam
titán
Mpeg-ből kellene mpeg-be konvertálni. Sok program létezik, de a legtöbb progi eszméletlen lassú. Lehet(?) gyorsan is csinálni a transzkódolást, hiszen a DVDShrink is percek alatt végez eg DVD9-»DVD5 konverzióval. Vajon hogyan csinálja?
-
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
dokee78 #20707 üzenetére
N+1 offline olvasó van, ill. WEBsite másoló. Ezekben beállítod, hogy csak a képeket szedje le.
Persze célprogramok is léteznek, pl. a Mihov Picture Downloader
-
cigam
titán
válasz
prmcsk #20697 üzenetére
Ha átlagos házi teszt kell, akkor elég vmelyik smart info, ill. nem árt pár napig járatni. Általában az első x(20-30 üzem)órában kinyúlik, ha vmi meg akara mekkenni benne. Én vagy a gyártóspecifikus nyúzót használom, vagy ha olyan nincs, akkor a ccleaner-t. Eszközök ->Meghajtótisztító ->
Megsemmisítés: Teljes mereghajtó
Biztonság: Nagyon komplex felülírás (35menetes)
Ez elég jó nyúzó próba, de vigyázni kell vele, mert egy nagyobb meghajtónál eltart egy ideig... -
cigam
titán
válasz
prmcsk #20695 üzenetére
Kérdésem másképp értettem, csak lehet nem fogalmaztam meg jól. Bocs!
Szóval mit akarsz rajtuk tesztelni? Felület-et (szektoronkénti írás/olvásás) különféle mintákkal a memtest-hez hasonlatos módon? Sebességparamétereket? Hozzáférési/pozícionálási idő? Átviteli sebességek folyamatos vagy random írás/olvasás során? Hőmérséklet/fogyasztás?.... -
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #20673 üzenetére
Ő az 1 nagy (rendszer)partíciójából akar lenyesni adatvesztés nélkül. (erre a beépítettt lemezkezelő is alkalmas)
Az üres területen létrehozott partíciót szeretné exFAT-re formázni.
Viszont bármit is csinálsz Ragnar95, ne felejts el elötte menteni, menteni, menteni ....
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #20543 üzenetére
Sajna az integráltakon ez már "luxus"
Ezt az én Gigabyte-om( G41MT-S2P ) sem tudja a sztereo mix-et . -
cigam
titán
válasz
#81556480 #20538 üzenetére
Az nem program, hangkártya kérdése. Azt veszi fel (bármelyik) program, amit beállítasz a hangkártya keverőjén. Pontosan milyen hangkarid van?
A leg1xübb, ha egy jack-jack kábellel összekötöd a bemenetet a kimenettel, és kész. (értelemszerüen ilyenkor némítani kell a vonalbemenetet a lejátszás oldalon, és a felvétel oldalon a vonalbemenetet jelölöd ki felvételre.) -
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #20526 üzenetére
Nem 1xübb szabványos videolemez csinálni belőle, p. a DVDstyler-el?!
Ami nem játsza le a videólemezt, az rossz/nem működik.
-
cigam
titán
Általában a notikon le van tiltva ez a lehetőség, nehogy összegerjedjen a belső hangszóróval. Elképzelhető, hogy registry turkálással engedélyezhető. Anno egy Dell nitom volt, azon sikerült. Nemtudom a mostani hangkárártyákon lehetséges-e.
Szerintem ha csak egyszeri alkalom lesz(és amúgy is le van csökkentve a piszkálhatósági faktora) tegyetek pendrive-ra egy live linux-ot. Ott lesz keverő, meg minden...
-
cigam
titán
válasz
Grekooo #20200 üzenetére
google maps nem jó?
-
cigam
titán
válasz
Lacces #20191 üzenetére
Annak sokan örülnének. Per pillanat lehetetlen nem lehet "fájlszinten" kinyerni belőle adatot.
Talán itt, talán másik fórumon olvastam, hogy valakinek sikerült olyan HDMI bemenetes digitalizáló kártyát szereznie, ami a védelmet figyelmen kívül hagyva beolvasta a box adatait lejátszás közben. Ugyanakkor otthoni felhasználáskor nem nagy veszteség az újradigitalizálás sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest