- Analóg fényképezés
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Erre én 2 külön programot modnanék:
• Performance Monitor - Vannak widgetjei is, de én azokat ki szoktam kapcsolni (show this panel > off). Ezeket tudja animált system tray ikonon jelezni: CPU-használat, RAM, net, drive. Egyszerű cucc, ezt én minden gépre fel szoktam rakni, mert ennyi visszajelzés kell általában az embernek az aktuális terheltségekről. Nálam annyi a különbség, hogy a net-mérést a Net Meter végzi, mert az részletesebben beállítható, és statisztikát is vezet.
• Core Temp - Ezzel pedig ki tudsz rakni egy hőmérsékletet jelző ikont a tray-be. Beállítható, hogy ne a főképernyővel induljon automatikusan, hanem minimalizálva, így csak a system tray ikon jelenik meg a kívánt adattal. Kár, hogy a Performance Monitor az ikonra irányított kurzornál a hőmérsékletet pont nem írja, de így, két program használatával is minimális forrásból megoldható, amit szeretnél.
Win 7 és 10 alatt is jól mennek az említett programok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest