- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
-
3.Aragorn
addikt
válasz ollie #106583 üzenetére
Árban én arra számítok, hogy jóval 200 fölött lesz a 9800X3D, aztán a nyitóár majd mérséklődik.
Ez azért is érdekes, mert ha erősebb lesz, mint a 7800X3D akkor a high-end játékosok rámennek erre és így drasztikusan visszaesik a kereslet, ezzel pedig normál szintre mérséklődhetnek a 7800X3D árai, ha feltöltődnek a bolti készletek megint.
Persze mindez üveggömbbe tekintés. Leginkább meglátjuk, ha kijön.[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
Ryzen 3rd Gen News
Hátha valaki még nem látta/hallotta/olvasott ezekről.[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz kolopele #84551 üzenetére
Pedig nem ártana, sajnos a mai játékok többségét a programozás/fejlesztés/tesztelés/hibakeresés befejezése előtt legalább 3, de inkább 6 vagy több hónappal piacra dobja a marketing részleg, tehát késznek semmiképpen sem nevezhető játék az amit újonnan megveszel.
Na jó befejeztem az offolást. -
3.Aragorn
addikt
válasz Ragnar_ #84530 üzenetére
Sztem semmiről, de az én perspektívámból már az egy iszonyat nagy lépés hogy a cserénél nem egy 2-3 generációval újabban gondolkodik valaki, hanem a piacon JELENLEG levő legújabban. Hogy mit hoz majd a jövő azt meg ki tudja, senki sem mágus/sámán/jövendőmondó/időjós közülünk azt hiszem. Kár ezen túl sokat pörögni. Majd ha kiadják és lesznek érdemi tesztek akkor lesz miről beszélgetni. Addig mindez csak félrevezető találgatás, ahogy azt Palfitom kolléga többször jelezte. (Ja persze ez nem is neked szól elsősorban )
[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz Ragnar_ #84528 üzenetére
Ilyen elven ha 3 évre veszel gépet, akkor nem szabad semmit se venni, csak a 3. év végén. Mind2 gyártó követhetetlen gyorsasággal nyomja kifele az új fejlesztéseket (normál halandó számára). 3 hónap múlva is lesz ok hogy mire érdemes várni.
Félre ne érts, én is a Zen 3-as szériát várom, csak nekem az egész fejlesztés dolog annyira távoli, a megrendelt gpu-m se jött még meg pedig lassan 2 hete rendeltem meg. Ezzel lesz kitesztelve az i5 4590, ez pár hónap, cserélni ráérek igazából. Először ki akarom élvezni a gtx560->gtx1660Ti közötti különbséget. 1080p-ben ez a proci sem kevés igazából cserélve is csak azért tervezem mert miért ne...[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz KAMELOT #84457 üzenetére
27% vagy 29%-os teljesítménynövekedés még önmagában nem indok a váltásra. Nyilván a több mag játékokban sokat dobna, meg a ddr4 is. Az időtállóságról, fejleszthetőségről nem is beszélve.
Viszont: a z390-es lapok 40-ről indulnak, a B450-esek 30 körül, az X470 meg 45+. z370-es lapot nem tudom érdemes e még venni? Bár azok se sokkal olcsóbbak. Igaz, ez a kérdés nem is ide tartozik.
9400F 50 körül, 2600X 60 körül. Plusz a ramok kb 25. Vagy így vagy úgy, de 115 körül jön ki a móka. A jelenlegi cuccost jó ha ennek feléért el lehet passzolni.
Így legalább 65 ezer Ft mélységig kell zsebbe nyúlni. Ha 4790K-s utat választom, ott csak a procin ugrik egy 40-es, a ramon meg még 15. És ez még hajszálnyival gyengébb is marad mint a fent felvázolt 2 új platform.
A vége az lesz hogy tényleg meggyőztök a váltásról.
Kicsit kivárok, még, de azt hiszem erre a platformra már nemigen fogok költeni.[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz palfitom #84448 üzenetére
Ok, most már tényleg nem értem akkor. Elmagyarázná nekem ezt az oc/tuning dolgot valaki, mintha egy 5 éves gyerek volnék? Nem muszáj itt, nem akarom szétoffolni a fórumot. De procihoz utoljára 775-ös foglalat alatt nyúltam, az is csak minimális freki emelés volt, semmi több. Mondhatni kezdő vagyok a témában.
-
3.Aragorn
addikt
válasz KAMELOT #84427 üzenetére
Ok, pusztán elméleti síkon tegyük föl, hogy 1-2-3 hónap múlva platformot váltok. E tekintetben a keret képlékeny, ami marad, az a monitor és ezzel a fullHD grafika. A jelenlegi alaplap proci és ram kerülne eladásra, gpu továbbra is az 1660Ti ami még meg sem jött, basszus lassan már olyan leszek mint Kasparov, ahány lépéssel előre gondolkodok
Mik a lehetőségeim? Sokat emlegetitek az új AMD architechtúrát. Intel oldalon van versenytárs? Bocsi de egyáltalán nem vagyok naprakész az elmúlt 2-3 év fejlesztéseit illetően , ha linkeltek olvasnivalót, megköszönném azt is.Ahogy nézem az Alpenföhn Brocken 2-től nem kell majd megválnom, max kiegészítő keretet szerezni hozzá, ha AM4 lesz. És ha már itt van ez a remek hűtő akkor valami tuningvas kellene alá!
FollowTheORI: hát ez az, én is ebben gondolkodtam, hogy proci csere, ram bővítés aztán jól elleszek ezzel megint pár évig, de nagyon le akarnak itt beszélni erről. Mondjuk az tény hogy ha a 4. gen Intel árak ennyire tartják magukat, akkor kiszállni is most lenne logikus belőle.
[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz palfitom #84405 üzenetére
Igen, nekem is ez a bajom, hogy aprón sokan 60 fölött hirdetik a 4790K-t. Az azért már elég karcos.
A ddr4 árak meglepően közel vannak a ddr3-hoz gyakran ugyanazért a pénzért gyorsabbat is kap az ember. Ezt kicsit furcsállom is, elvileg lejjebb kellene nyomina a régiek árát is.Aprósólyom 20-30k ráfordítást nekem még megérne, nem is csak a nyers játékbeli fps növekedés miatt, hanem mert lehet majd az OC-vel is játszani, amit én már nagyon szeretnék, meg aztán nem egyszer, amikor kiszálltam egy platformból, a komplett fél gép ment már húgom gépébe. Ez esetben egy közel kimaxolt platform sokat számítana azért, mert ha tegyük fel én ezt még 2-3 évig így használom, nála elmenne még +4-5 évet és ott már ki tudja milyen gépigények lennének játékokban.
A linkelt csatornát köszönöm, szétnézek rajta, szerencsére nem sürgős a dolog, még a gpu se jött meg a gépembe
Zicokuka Őszintén szólva AMD-ben nem is gondolkodtam, nem mintha különösebb bajom lenne velük, sőt nekem is volt régebben, egész egyszerűen nem ismerem őket, nem tudom mihez hasonlítani. Jó tudom, ennek is utána lehetne olvasni...
kolopele Valóban elhanyagolható, szinte észre nem vehető a különbség.Platformot váltani, vagy nem váltani...
Igazából ez a kérdés nálam kicsit másként csapódik le. Egyrészt több alkatrészt valószínűleg nem lesz olyan egyszerű eladni, és mivel nekem ez az 1 gépem van, így először meg kell venni az újat és csak utána eladni a régit, ha sokáig nem megy el a félgép és itt porosodik, az nagyobb bukás nekem, mintha mondjuk az i5-ös procim marad rajtam/olcsóért sikerül csak elpasszolni.
Ha platformot váltok, az külön köröket jelent mind utánaolvasás, mind vásárlás/eladás szempontjából. Itt bekapcsol az idő/lustaság kérdése is, nevezzük akárminek. Pár fps-ért semmiképpen nem mennék keresztül ezen, főleg úgy nem, ha még többe is kerülne ez a móka valamivel. Plusz tapasztalat, hogy alaplapból és egyéb komponensekből is tipikusan nem a belépő szintű darabokat választom, még akkor is ha ár/érték arányban az lenne a legjobb: így még nagyobb lenne az az árkülönbség... -
3.Aragorn
addikt
Sziasztok
Az adatlapomon feltüntetett konfigban +1660Ti +a ramok lecserélése után (2x8 Gb-ra), a következő lépcső a proci lesz majd.
Ahogy nézem, a 4790k a teteje ennek a platformnak, a kérdés hogy vajon megéri-e a felárat?
Ha ennél az alaplapnál maradok, mindenképpen húzhatót szeretnék, elvégre ott csücsül rajta a brocken 2 és soha az életben nem volt még kihasználva, lényegében dísznek vettem az eddigiek alapján. (régebben volt tervben már prociváltás, de aztán elmaradt) Szóval óvatosan tuningolni szeretnék, nem csak az extra teljesítmény miatt, hanem a műfaj varázsa miatt is.
A gép játékra van. 1080p. Multi ÉS Single. overwatch, új tomb raider, rts játékok, ilyesmi; és főleg az elmúlt években kihagyott aaa-s címeket szeretném bepótolni először. És majd Cyberpunk 2077Kérdés, hogy mennyit érdemes rászánni erre a platformra? i5 -> i7 váltással mennyit nyerek majd az újabb címekben?
[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz Devilhun_HUN #55044 üzenetére
A nonK változatok kb már egy hónapja kaphatóak.
-
3.Aragorn
addikt
válasz fradelma #55021 üzenetére
Ezt a sok vga-s történetet én sem értem, főleg ha ilyen "keveset" szánsz a gépre. Sokkal többre mennél, ha vennél egy csúcs karit. Mikor kevés lesz, megveszed az új csúcs karit, ezt meg eladod. Egyébként mire kell ez a fene nagy videó teljesítmény?
Ez a 6-10 éves pályafutás is teljesen felfoghatatlan. Manapság ha 4-5 évre veszel vasat, az is meglehetősen hosszú életidőnek számít...[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz bluyoo #54965 üzenetére
"Nem egy helyre lehetett volna azt a pénzt költeni (pl nem R9 270 ...)"
Pl. nekem a 270-es ereje is majdnem sok erre a felbontásra, Vga-ra pedig eleve nem szeretek sokat kiadni, mert nagyon gyorsan eldobják az árukat. Plusz alkalmi vétel volt, 36,5k-ért jutottam hozzá. Majd ez lesz az első alkatrész amit lecserélek. Ettől függetlenül sok mindenre lehetett volna költeni a lap felárát, pl. sörre, lányokra... -
3.Aragorn
addikt
Ennek örülök. Melyik msi-t veszed?
Igaz, nem sok haszna van jelenleg z-s lapba nonK cpu-t tenni, de ha majd nem lesz elég a 4590 teljesítménye, elég lesz a procit cserélnem. Azt a 10k felárat (a ASUS H97-Pro-hoz képest) addig is úgy fogom föl, hogy ennyibe kerül a jobb hang, meg a design.jocomen: Nekem is inkább vga limitem lesz az MSI Gaming 270 OC 2Gb és a 4590 kombóval, de nem is baj, mert 1600x900-as felbontásra ez a vga is bőségesen elég, ha jól tudom. (Jól tudom? )
[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz bluyoo #54949 üzenetére
"Hol laksz, egy öregek otthonában vagy mi?"
Ezen besírtam.
Egyébként az öregasszony csak egy kiragadott példa volt. Nem ismerem a szomszédaimat. 'Nyócker+atomizálódott társadalom, stb.
"De látom hiába adok megoldást mindig marad egy kifogásod." Tudom, nehéz velem.
És lehet tényleg az lesz, amit mondasz, megmaradok egy egyszerűbb i5-nél. Teljesítményben elég lesz egy ideig, a pénz is megmarad és majd ha vga csere lesz, akkor veszek komolyabb procit bele. Köszönöm. -
3.Aragorn
addikt
válasz bluyoo #54946 üzenetére
Nem egy hónap garancia van rá, hanem majdnem 9 év, de a srác ezen felül vállalt 2-3 hét próbagarit is, biztos ami biztos. Én pedig szeretném ez idő alatt ki is próbálni, hogy megnyugodjak.
Milyen szomszéd? Nem hinném, hogy a tolószékes 70 éves néninek pont van ddr3-as foglalattal rendelkező gépe... -
3.Aragorn
addikt
válasz bluyoo #54942 üzenetére
Tudom, csak azt akarom megvárni, hogy normalizálódjon az ára ez a sima 4690 és 4590 esetén is kevesebb mint egy hét volt.
Ugyanakkor 'egen nehéz megvárni míg megjelenik. Vga is megvan, ramot ma bizniszeltem le és a lap és ssd vétele is küszöbön áll. Jó lenne már beindítani a masinát. Akár egy használt i3-mal, pentiummal, vagy egy kiszuperált szovjet mikroprocesszorral, mindegy, csak menjen már!
-
3.Aragorn
addikt
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
A konfigom a következő lesz:
MSI Z97 Gaming 5
Corsair Vengeance 2x4GB 1866MHz low profile
MSI R9 270 Gaming OC 2Gb
Ebbe a gépbe szeretnék egy 4690k-t, majd ha kijött és normalizálódott az ára. Plusz egy sokkal erősebb vga is kerülne majd a gépbe idővel.
Addig is kellene bele valami egyszerűbb, de elegendő teljesítményű cpu:
i5 4440 lenne az elsődleges jelölt, esetleg egy i5 4590-es nem sokkal drágábban.
Ugyanakkor anyagi megfontolásból és ez alapján fölmerült bennem, hogy talán rövid távon elég lenne egy i3 4130-as, vagy valami hasonló i3-as.Felhasználás játék lenne 1600x900-as felbontáson, "high" vagy "ultra" beállítások mellett. Mennyiben lenne képes kihajtani az R9 270-est egy i3-as?
-
3.Aragorn
addikt
válasz tasakos #54754 üzenetére
"Kell az nekem?"
Később elméletileg belemennek a broadwell procik, szóval ha most veszel, érdemes a z97-re beruházni. A mostani új haswell refresh procik mindkét chipsettel képesek együtt dolgozni, de a z87-nél legtöbbször uefit kell frissíteni, ami megint csak macera. Továbbá a z97-ben már megtalálhatóak a SATA Express és az M.2 portok, bár ha nem használod őket, ez nem előny. Sebességben semmi előnyt nem hoznak, talán még 1%-ot sem. [link]"Illetve a most forgalomban lévő I5 4670k-t mennyire lehet felhúzni úgy nagyátlagban?"
Itt olvasgass! Biztos tudják a választ.[ Szerkesztve ]
-
-
3.Aragorn
addikt
-
3.Aragorn
addikt
válasz Devsey #54573 üzenetére
Hosszú távra félreteszed azt a pénzt, amit most megspórolsz és ha 2-3 év múlva kevés lesz az i5 (ami azért nem valószínű), eladod és az árából, meg a félretett pénzedből megveszed a következő gen. cpu-t. De ezek a Haswell Refresh i5-ök elég erősek szerintem. Sokáig elleszel velük.
[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz SaGa59 #54226 üzenetére
Egy újabb i5-ös, vagy egy hasonló teljesítményű AMD sokáig elég. Ehhez a kártyához meg bőven sok is. A 16 Gb ram kicsit overkill sztem.
De itt érdemes a szakikat megkérdezni, ők minden kérdésedet megválaszolják."Vagy érdemes várni még egy évet, addigra a ddr4 RAM-ok átveszik a pályát és talán addigra az ilyet használó alaplapok is becsúsznak a megfizethető árkategóriába?"
Hát, nem állnék addig fél lábon...[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz Sinesol #54182 üzenetére
Az remek. Akkor érdemes lesz ezen a vonalon nézelődni.
Az előző generációkra egyébként mennyire érdemes manapság ráfordítani? Egy ivy i5 3ezer-akármennyi-K jelű procival elvileg csak pár (5-10) százalékkal maradnék el teljesítményben a haswellektől, de ez kis tuninggal akár befogható is lehet. Megérné ez? Olcsóbbak annyival (használtan) az ivy procik? Frissített hasi-t használtan nem fogok tudni venni, szóval ott csak az új játszik... Az új proci meg olyan, mint az új autó. Amint beüzemeltem, az értéke máris esett 10-20%-kal...[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz Rendo84 #54141 üzenetére
Rendo84: Köszönöm válaszod!
Az i5 2500K/ FX-8320-at megfontolom.
Monitorra egyelőre nem szándékozom költeni, azzal már végképp kiganéznák magam alól... Terv szerint ez marad legalább egy évig még. De ha majd csere lesz, próbálok emlékezni szavaidra.jocomen: Neked is köszönöm!
Az i5 4570 végülis a nem tuningos 4670k, jóval olcsóbban, nem?
A h81 / b85 között mi az érdemi különbség?Grave444: Ez is hasznos infó volt.
Sinesol: És neked is köszi! Jó gondolat.
Ezen a Haswell refreshen én is gondolkodom. Hátha jobb lesz a pasztázás, meg pár száz MHz sem árt. 'Asszem ilyeneket ígérnek. Árban mire lehet számítani? Mikor érkeznek jelen állás szerint?
Az általad írt h97/ z97 lapok mivel tudnak többet a fent említett h81 / b85 jelű lapoknál? Chipset fronton elég elmaradott vagyok...[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
Újra futom a köröket:
Játékra rakok össze gépet. Adott egy LG W2043S 1600x900-as max felbontású monitor, high -> ultra beállításokat szeretnék.
E mellé a videókártyás topicban R7 260x, R9 270/HD 7870 magasságáig ajánlottak kártyát. Eddig az volt a koncepció, hogy egy i5 4670k megy mellé, amit csak akkor kezdenék el tuningolni, ha cserélődik a monitor és a vga is (egy még erősebbre). Ez kb. még egy év.Valami középkategóriás normálisabb hűtőt mindenképpen tervezek venni - már csak a halkság miatt is. Ezért gondoltam, hogy ha már van hűtésem, legyen húzható is a rendszer.
Nos, jobban átgondolva a dolgot, a tuningolhatóság nem biztos, hogy megéri a sok 10 ezer felárat (drágább proci, drágább lap), valamint úgy tűnik, ilyen videókártya mellé fölösleges is a tuning. Sőt, talán egy kisebb i5-ös proci is elég lenne. Azt azért mindenképpen szeretném elkerülni, hogy a proci legyen a szűk keresztmetszet a rendszerben...
Szóval mit javasoltok? Mondjak le a proci tuningolhatóságáról és arról, hogy egy év múlva csak fél gépet (monitor+vga) kell vennem, és ha majd veszek egy fullHD monitort és komolyabb vga-t egyúttal cseréljek procit is? Vagy maradjak az eredeti koncepciónál?
Félek, hogy "ráülök" majd erre a konfigra és sokáig nem fogok benne újítani, ha már meglesz...
Esetleg más javaslat? -
3.Aragorn
addikt
válasz GeneraL_XTX #53807 üzenetére
De talán legalább a régebbi generációk árai elindulnak lassan lefelé...
-
3.Aragorn
addikt
válasz BomiBoogie #53797 üzenetére
Akadnak még, akik használnak ilyet...
Csolt: Jól hangzik, kár hogy fizetős.
[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
Platformcsere előtt állok (jelenlegi az adatlapomon). A tesztek és a fórum hosszas olvasgatása után végre eljutottam a ... teljes tanácstalansághoz.
Játékra is alkalmas processzor kellene - majd ez alá választok alaplapot és ramot, a videókártya csere szerintem 1-2 hónapot csúszni fog - információim alapján az i5-ös - vagy ehhez hasonló erejű AMD-s - megoldásokban gondolkodom. Az új Haswell magos procik ára meglehetősen riasztó számomra, de a korábbi generációk ára sem csökkent sokat úgy látom. Éppen ezért nem látom át, melyik az a generáció, amelyért érdemes lenne ma pénzt kiadni.
Nem áll szándékomban követni az Intel tick-tock modelljét - legalább valamennyire időtálló rendszert szeretnék, amihez 2-3 évig nem kell hozzányúlni.
Az AMD-s oldal is érdekel, de mivel kb 7-8 éve nincs AMD-s gépem, és nem is kísértem figyelemmel az ő fejlesztéseiket, eléggé a sötétben tapogatózom.Tudnátok segíteni?
-
3.Aragorn
addikt
Üdv!
Nagyon bugyuta kérdés, de tudnátok olyan teszteket, írásokat linkelni, melyek az újabb (775-ösnél újabb ) processzorfoglalatokat boncolgatják/hasonlítják össze.
Enyhén szólva le vagyok maradva...
Egyelőre az alapok kellenének!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- TV antenna és jelerősítés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kinek milyen a desktopja?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest